free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Derék dolog - le a felfázással! (x)

Borsa         Címkék: derék, felfázás, melegítő 6 hozzászólás

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos a hidegben a réteges öltözködés és az, hogy derekunkat megfelelően védjük a hidegtől. A hippsy derékmelegítőkkel ez gyerekjáték.

Nem győzzük hangsúlyozni, milyen fontos a hidegben a réteges öltözködés és az, hogy a derekunkat megfelelően védjük a hidegtől. Ahhoz, hogy takarjuk, melegítsük a szóban forgó testrészt, számos alternatíva létezik ugyan (a trikón át a derékra kötött pulcsin keresztül a nadrágba tűrt blúzig), de valljuk be őszintén, ezeket alkalmazva olykor csorbát szenved a kinézetünk, mi pedig kellemetlenül érezzük magunkat.

Mit tudunk a felfázásról?

Egy dolgot biztosan tudunk róla: mivel nagyon sok nőt érint világszerte, nem véletlen, hogy állandó témát szolgáltat a szebbik nem körében - kortól függetlenül érinti őket. Sokan az öltözködésre vagy inkább annak hiányára fogják a tünetek megjelenését, ám ez csak féligazság mindaddig, amíg nem vizsgáljuk szélesebb összefüggéseiben a kérdést. A tények azt igazolják ugyanis, hogy a felfázást bizonyos baktériumok kóros elszaporodása okozza. Ennek így önmagában még nem sok köze van a lenge öltözékekhez, annak viszont már annál több, hogy ezek a baktériumok akkor burjánzanak el, ha megfelelő táptalajt találnak a tivornyázáshoz. A lehűlt deréktájék pedig pont ilyen, hiszen azon a részen jelentősen meggyengül a szervezet védekezőképessége. Tehát nagyobb eséllyel betegszik meg az, aki a divatot előtérbe helyezi saját egészségével szemben, és metsző hidegben is kivillantja a derekát. Szerencsére azonban van megoldás.A megelőzésről néhány szóban

Azért is érdemes minél korábban odafigyelni a tudatos öltözködésre, mert a felfázásnak sajnos megvan az a negatív tulajdonsága, hogy olyan, mint a nem kívánt vendég: hívás nélkül is visszatér. S minél gyakrabban üti fel a fejét, annál több galibát okozhat. Ha tehát gondolunk egy kicsit a jövőnkre, a megelőzést választjuk. Ehhez nem kell lemondanunk kedvenc ruhadarabjainkról, legyen szó akár a csípőnadrágról, akár egy-egy rövidebb felsőről vagy kabátról. A divatot ugyanis nem szükséges kiiktatnunk a ruhatárunkból ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk. Bizonyára mindannyian ismerünk egy-két módot derekunk megóvására, ám most egy rendhagyó és új megoldásra fókuszálnék a bodyk, atléták és kombinék rengetegében. Képzelj el egy ötletes kiegészítőt, ami egyszerű, mégis hiánypótló, trendi mégis kényelmes, színes mégis diszkréten megbújik, ha öltözéked vagy kedved éppen úgy kívánja.A derékmelegítő rövid története

Alig néhány éve csak, hogy hippsy néven megjelent az első derékmelegítő a magyar piacon, de már a kezdetektől fogva töretlen népszerűségnek örvend. Ennek oka a hiánypótló mivoltára vezethető vissza: a tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a legtöbb nő már régóta keresett egy praktikus választ a fázós derék problémájára. Az pedig, hogy ezen felül kényelmes, természetes anyagból készül (95% pamut), és jelenleg 22 divatos színben kapható, csak tovább növeli iránta az érdeklődést. A visszajelzések pedig azt igazolják, hogy egyre többünknek segít abban, hogy megelőzzük a nemkívánatos betegségeket.
Az egész családnak

Tévedés azt hinni, hogy csak a nők szeretik ha "biztonságban" van a deréktájékuk. Ugyanis a vese és a hát alsó szakasza az uraknál is érzékeny, és ha nem vigyáznak rá, bizony könnyen megfázhat. A gyerekeknek szintén hasznos a derékmelegítő, hiszen az izgő-mozgó apróságokat akkor is megóvja a felfázástól, ha játék közben elmozdulnak rajtuk a ruhadarabok, s csupaszon marad a derekuk.

Legnagyobb kincsünk: az egészség

Közhely vagy sem, nagy igazság rejlik abban a mondásban, hogy az egészséget nem lehet megvásárolni. Ezért érdemes fokozott figyelmet fordítani a megelőzésre, s olyan módszereket alkalmazni, melyek természetesen, rugalmasan, és mindenféle görcsös erőlködés nélkül simulnak bele mindennapjainkba.


További infók:
www.derekdolog.hu

(X)


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés