free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A dermarollerrel már fogyni is lehet

Borsa         Címkék: dermaroller, egészség, fogyás, gyógyhatás, szépség 0 hozzászólás

A több száz tűvel ellátott Dermaroller vérző sebeket ejt a bőrön, mégis sokan bevállalják a kezelést a szépségért. Most már az egész test felületén alkalmazható.

Egyre nagyobb a választék azokból a fájdalmas eljárásokból, amelyeknek a nők képesek alávetni magukat, hogy szebbek és/vagy vékonyabbak legyenek. Ilyen például a dermaroller, amit feltalálója továbbfejlesztett, és már az egész testen alkalmazható. A határ ismét kitolódott.

A Dermaroller a tavalyi év slágere volt, állítólag Angelina Jolie is előszeretettel szépült a több száz, 0,5-1 milliméteres tűkkel ellátott görgős hengerrel. A kínzóeszköznek látszó tárgyat eredetileg csak az arcon alkalmazták. A roller úgy működik, hogy az apró tűszúrások hatására keletkezett apró vérző sebek beindítják a test természetes kollagén termelését, amely a bőr rugalmasságáért felelős. A módszer barbárnak tűnhet, a hívei viszont azzal érvelnek, hogy a megnövekedett kollagén termelés miatt javul a bőr vízmegkötő képessége, és csökkennek a ráncok.

A Dermarollert feltaláló Michael Prager továbbfejlesztette a tűkkel ellátott hengert, és most már az egész test felületén alkalmazható: a terhességi csíkok és a megereszkedett bőr kezelésére 3 milliméteres tűket használ - ezt a módszert kifejezetten azoknak a nőknek ajánlják, akik a terhesség után sokat fogytak.

http://acemts.en.ec21.com

Az 500 fontba kerülő kezelés során a test egyetlen négyzetcentiméterére 250 apró tűszúrás jut, a tortúra pedig 20 percig tart, viszont állítólag nem jár pokoli kínokkal, mert a terápia előtt érzéstelenítő krémet tesznek a kezelt felületre. A módszertől nincs minden szakember elragadtatva. Dr Mervyn Patterson kozmetikai bőrgyógyász szerint a kezelés során keletkező fájdalom nagyon intenzív is lehet, az eredményeket pedig senki sem garantálja. Prager azzal vágott vissza, hogy az általa kifejlesztett eljárás a test öngyógyító képességét használja ki.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés