free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dita Von Teese-t lenyűgözi Lady Gaga stílusa

Borsa         Címkék: ditavonteese, divat, ladygaga, modell, öltözködés 2 hozzászólás

Dita Von Teese kislánykora óta a különleges öltözködés híve. Szerinte egy igazi stílusikon nem fél attól sem, hogy nevetség tárgya lesz.

Bár ez már nem látszik rajta, Dita Von Teese valamikor félénk kislány volt… "Amikor fiatalabb voltam, a ruháimat használtam arra, hogy ellensúlyozzam az extrém félénkségemet. Sok extravagáns, vintage kalapot hordtam, amivel némileg elijesztettem az embereket. Az gondoltam, hogy csak akkor fognak hozzám közeledni, ha valami nagyon-nagyon érdekeset szeretnének mondani a lánynak a rettenetes kalapban" - mesélte a glamúrmodell az Ecostiletto.com-nak adott interjújában. "Mindig úgy éreztem, hogy nagyon hétköznapi külsejű lány vagyok, és rájöttem, ha különlegesen öltözködöm, akkor kevésbé hétköznapinak és sokkal elragadóbbnak látszom."

http://hitmusicacademy.files.wordpress.com
Lady Gaga

Dita elárulta azt is, hogy az aktuális celebek közül ki az, akinek a stílusát elismeri. "A nagy stílusikonok nem félnek egy kissé a nevetség tárgyának is tűnni. Ez tetszik nekem. Mostanában Lady Gaga stílusa nyűgöz le. Ő valóban nagyon különc módon öltözködik."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés