free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek voltunk 2009-ben

Borsa         Címkék: 2009, divat, igen, összegzés, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Természetesen a dicső új esztendőt ezúttal is illik a régi összegzésével kezdeni. Össze is szedtük mindkét kategóriából a szerintünk "repetára" érdemeseket, azokat a képeket, amelyekre annyira jó vagy épp annyira kellemetlen ránézni. A rovat célja 2010-ben sem az öncélú észosztás lesz, még kevésbé, hogy lelkekbe tiporjunk, vagy hogy önjelölt trendcsászároknak tituláljuk magunkat, de szerencsére még mindig akadnak jó néhányan, akiket örömmel állítunk ide mint követendő példákat, vagy épp ellenkezőleg: akiknek a hibáiból mindnyájan tanulhatunk valamit.Viták, hangos véleménykülönbségek mindig is voltak a rovat megszületése óta, de mi a legkevésbé sem bánjuk, ha élénk eszmecsere bontakozik ki egy-egy téma kapcsán. Szóljatok hozzá és bele bátran az idén is, mi pedig felkötjük a nadrágot, és igyekszünk a legdögösebb vagy épp a legbénább együttesekből, összeállításokból válogatni 2010-ben is. Búék!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés