free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Itt a tél, viselj bundát!

Borsa         Címkék: bunda, kirakat, műszőrme, stílusleső, szőrme 11 hozzászólás

Újra divatba jött a bunda, ráadásul nagyon meggyőző műszőrméket kapni. Így tehát, aki affinitást érez, hogy ilyen ruhadarabot hordjon, ezen a télen bátran megteheti.

A bundákat nagyjából a kilencvenes évek közepétől az idősebb hölgyek gardróbjába száműzte a divat, ám tavaly a szőrme - és ezzel együtt a bunda is - visszatért a legaktuálisabb trendek közé. Mivel az eredeti bunda szerintünk azon az állaton van a legmegfelelőbb helyen, amelyik növesztette, ezért aki kedvet kap a szőrmeviseléshez, mindenképp arra biztatnánk, hogy lehetőleg az igényes, meggyőző műszőrmék közül válogasson! A mai Stíluslesőben egy maszkulin és feminin stílusjegyeket ötvöző, bundás szettet mutatunk, a Chictopia divatblogból.

Márkák:
Ingblúz: Zara
Nadrág: Promod
Az összeállítás alapja egy szimpla irodista viselet: férfias szabású ingblúz, bő szárú, derékszabású szövetnadrággal kombinálva.  Fázósabbak kiegészíthetik ugyanezt kötött- vagy a nadrághoz passzoló szövet mellénnyel, de az ing helyett akár egy sima, világos színű pulóver vagy garbó is bekerülhet a szettbe.

Az ing maszkulin jellegét alanyunk feltűnő nyaklánccal ellensúlyozza, s egy hasonló darabot ajánlunk mi is, valamivel filigránabb kivitelben. Az amerikai Szabaság-szobrot idéző hajpánt helyett pedig egy, a nyaklánchoz illő, pillangós modellt választottunk.
 
Márkák:
Bunda, táska, cipő, kesztyű: Zara
Nyaklánc, hajpánt: Stradivarius
A barna bunda klasszikusan nőies, mégsem túlságosan teátrális darab, így akár hétköznapokra is nyugodtan viselhető. A szürkésbarna cipő, táska és bőrkesztyű, határozott, konszolidált darabok, melyek színben és stílusban mind a bundához, mind pedig a szövetnadrághoz alkalmazkodnak, így összekötő kapcsot jelentenek az öltözék elemei között.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés