free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Vissza a hetvenes évekbe!

Borsa         Címkék: hetvenesévek, kirakat, stílusleső, tavasz, trapéznadrág 13 hozzászólás

A rövid bőrdzsekik divatban maradtak és tavasszal becsatlakoznak melléjük a trapéznadrágok is. Menő lesz a hetvenes évek stílusában öltözködni.

Nem kétséges: a trapéznadrágok újra divatba jönnek. Ennek apropóján a mai részben egy vagány, trapéznadrágos összeállítást mutatunk be, mely a hetvenes évek stílusát idézi. Az eredeti szettet a Stylepantry stílusblogból választottuk.

Ing: Stradivarius
Nadrág: Mango
Mivel egyelőre még a cicanadrág számít "egyenruhának", ezért egy egyszerű fekete ing-kék trapézfarmer kombóban is - jó értelemben véve - kilóghatunk a tömegből. A nadrág lehet csípő fazonú, ahogy az az eredeti képen látható, de még trendibbek és nem elhanyagolható módon sikkesebbek is a magasított derekú modellek, épp ezért mi inkább egy ilyet ajánlunk. Bármilyen legyen is a nadrág derékszabása, az inget mindenképpen tűrjük be, illetve, ha a nadrághoz gyárilag nem tartozik öv, arról se feledkezzünk meg!

A rövid (mű)bőr dzsekik továbbra is divatosak, aktuálisan leginkább natúr barna és narancsos-vöröses árnyalatokban. A vörösesbarna dzseki  passzol a kék-fekete alap összeállításhoz, s egyben fel is dobja azt. Ha csípőnadrágot viselünk, figyeljünk arra, hogy a dzseki takarja a derekunk vonalát! Mutatós, ha a dzseki árnyalata valamilyen kiegészítőn - itt például a napszemüvegen - visszaköszön. A táska színét viszont legjobb, ha az inggel hangoljuk össze.
Dzseki: Stradivarius
Táska: Esprit
Napszemüveg: Mango
Cipő: Buffalo 
Mivel a bő nadrágszár optikailag összenyom, ezért a nem kifejezetten magas lányoknak erősen javallott hozzá minél magasabb sarkú lábbelit - például platformcipőt -  húzni. Az a legmenőbb, ha a nadrágszár közvetlenül a föld fölött ér véget és teljes mértékben takarja  cipőt.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés