free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divattal ütik el az időt a nők az angol lóversenyen

Kádas Andi         Címkék: anglia, divat, kirakat, lóverseny 0 hozzászólás

Míg a férfiak fogadásokat kötnek, a nők kalapszépségversenyen vesznek részt a cheltenhami lóversenyen. Így fesztiváloznak az angol nemesek.

Cheltenham városa lóverseny-pályájáról híres, na meg persze a fesztiválról, ahol évente egyszer összegyűlnek a brit és az ír szigetek lovasai, lótenyésztői és az érdeklődők, hogy együtt izguljanak a versenyzőkért, a lovakért vagy éppen a lovakra feltett százezrekért. A Cheltenham fesztivál egy négy napos rendezvény, amit minden évben március 15-18. között rendeznek meg, első napja a centenáriumi nap, ezt követi a nők napja, a harmadik Szt. Patrik (az írek védőszentjének) napja, zárásként pedig a várva várt Arany Kupa napja, ahol kiderül, melyik ló és lovasa nyerte az összetett versenyt.

Maga a lóverseny inkább a férfiak világa, ezért a nőknek - már azoknak, akik nem férfivadászatra érkeztek ide - is ki kellett találni valami elfoglaltságot az idők során, hogy ne unatkozzanak, míg férjeik több millió font értékben fogadásokat kötnek. A nemesi származású és a felső-középosztálybeli angol nők nem éppen extrém öltözködési stílusukról híresek, de ilyenkor félreteszik konzervatív gondolkodásmódjukat, és a nőnapi kalapszépségversenyen őrültebbnél őrültebb kreációkban jelennek meg.A versenyen idén több mint 300 hölgy vett részt, kinek sikerült eltalálni a megfelelő arányt ízléses és hóbortos között, kinek nem (a kép felső sorában a pozitív, alsó sorában pedig a negatív példákat gyűjtöttük össze). A zsűri elnöke -a Gloucestershire Főiskola divat kurzusának vezetője- Sarah Clark is azt nyilatkozta az eredmény kihirdetése után, hogy a hölgyek vagy nagyon beletaláltak, vagy nagyon nem, középút nincs.Az idei győztes Debbie Grogan (az első képen ő látható) lett egy kizárólag tollakból álló kreációban, amit Suzanne Gill kalapkészítő mester készített számára. Egy-egy ilyen rendelésre készült kalap ára 300 dollárnál (kb. 60 000 Ft) kezdődik, de korunk talán legismertebb kalaptervezőjénél, Philip Treacynél akár 300 000 Ft-ot is fizethetünk egy kézzel készített, egyedi darabért.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés