free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk 50 felett

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunkdivat, kirkat 35 hozzászólás

Nem könnyű, bátornak és tudatosnak kell lenni, de igenis lehet ötvenévesen is jól kinézni. Az utcán láttuk: ilyenek vagyunk ötven felett.

Többféle bevezetőn gondolkodtunk, de mivel nem jellemző ránk a sziruposság, a következő gondolattal szeretnénk bevezetni az alábbi ilyenek vagyunk összehasonlítást. A helyzet az, akár tetszik, akár nem ötven év felett sem lehet "már úgyis minden mindegy" alapon divatjamúlt, kifakult, kinyúlt ruhákba járni. Nem, nincs olyan megközelítés, amely szerint ebben a korban már mindegy, mit visel egy nő. Nem és nem és nem. Ilyen szempontból van mit  tanulnunk nyugati szomszédainktól és neee, most ne menjünk bele a "kinek van pénze arra" jellegű sápítozásba.  Mert az ízlés nem pénz kérdése.  Ilyenek vagyunk ötven felett, az utcán láttuk.Első ránézésre mókásnak tűnhet a képen látható utcamodell fejfedője, de ha vesszük a fáradságot és tovább fókuszálunk a többi ruhadarabra is, nem kell sokáig gondolkodni azon, hogy vajon mi indukálta a kalap kiválasztását. Bár nagyon nem a mi ízlésünk, tudjátok, a pelerinekkel van bajunk, de kalapunkat emeljük a tudatos színválasztás és a felvállalt, egyedi stílus miatt. Mókás, bohókás, ugyanakkor nőies összhatás látható a fotón, nem mellesleg pedig viselője korához is tökéletesen passzol ez az összeállítás. Szokatlan, váratlan, ugyanakkor egyedi és stílusos - még akkor is, ha egyeseknek a "kicsit sok" - jelző ugrik be. Nem lenne baj, ha hasonló bátorsággal találná meg magát minden ötvenes nő - és ezzel most nem azt kérjük, hogy mindenki öltözzön így.
Szeretjük a harisnya és a kabát harmóniáját, szeretjük az ízléses kesztyűt is és a finom bőrcipőt is, szóval látjuk az igényességet és a tudatosságot, de valahogy mégsem klappol ez az összeállítás. Bátran ki merjük jelenteni, ez a szerelés öregíti a hölgyet, mi ugyanis láttuk élőben, a kabát fazonja kifejezetten előnytelen alkatot teremt viselőjének. Mi a szoknyát sem erőltetnénk, de ha már..., jobb lett volna egy hosszabb vagy talán pont egy rövidebb, mondjuk térd közepéig érő darab, mert a képen látható hosszúságú aljhossz sajnos igen kevés nőnek áll jól. Mi egy élére vasalt, fekete nadrággal, valamint a fent látható kék kabát leheletnyivel fiatalosabb változatával tudnánk elképzelni ezt a szettet. De ezekkel nagyon.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés