free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Művészek és divattervezők alkották újra a tarot kártyát

Borsa         Címkék: divattervezők, kortárs, kultúrtripp, művészet, tarot 0 hozzászólás

Pamela Anderson és egy golfkocsi is szerephez jutott abban a projektben, melyben a tarot kártya lapjai kaptak művészien divatos külsőt.

A New York-i National Arts Club kurátora, Stacy Engman 78 kortárs képzőművészt, fotóst, valamint neves divattervezőt kért fel arra a projektre, melyben a tarot kártya lapjait alkották újjá. A résztvevők - akik között olyan neveket találunk, mint Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Vivienne Westwood vagy Christian Louboutin - egy-egy 7x10 centiméteres kártyalapot kaptak, melyre szabadon választott technikával, a saját stílusukban kreálhattak bármit, ami a tarot kártya megadott arkánumáról eszükbe jutott.Vivienne Westwood értelmezésében például a Diadalszekér egy golfkocsi lett, melynek kormányán Pamela Anderson pihenteti méretes szilikonmelleit. Christian Louboutin viszont a Kelyhek Kilencesen a női élvhajhászat eszközeit jelenítette meg: alkohol, cigaretta és persze cipők.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés