free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 trendi bokacsizma

Borsa         Címkék: bokacsizma, kirakat, lista, ősz, tél 13 hozzászólás

A bokacsizma-kínálatra ebben a szezonban sem lehet panaszunk. Bőségzavarban válogattunk össze egy öt, különféle stílusú darabot.

Akik nem, vagy nem kizárólag hosszú szárú csizmában szeretnék végigcsinálni a még előttünk álló, hideg hónapokat, azok idén is kellőképpen bőséges bokacsizma-felhozatalból választhatják ki az ízlésüknek, igényeiknek leginkább megfelelő modell(eke)t. Például a most következő ötöt.


Lapos (Esprit)


A dorkó, az apródcipő és a western csizma keresztezéséből jött létre ez a darab. A felsoroltak közül az első kettőre mindenképp, bizonyos összeállításokban pedig akár a harmadikra is alternatívát jelenthet. Passzol sportosabb stílusú, nadrágos szettekhez, szövetkabátokhoz és paplankabátokhoz egyaránt. Egyszerű, kényelmes, mégsem unalmas küllemű modell.Csatos (Vagabond)

Akik szintén kényelmes cipőt keresnek, viszont nem szívesen hordanak lapos talpú lábbelit, azoknak lehet barátja ez a bokacsizma. Formás, magasított teli talpával, csatos díszítésével nőies, ugyanakkor mégsem kényelmetlen darab. Hétköznapi, basic jellegű összeállításokhoz illik leginkább, szoknyához kevésbé, hosszúnadrágokhoz illetve sortokhoz viszont annál inkább szerencsés választás.  Fekete platform (Buffalo)

Azoknak, akik szerint egy cipő sarka sosem lehet eléggé magas, ezt a tűsarkú, platformtalpú bokacsizmát ajánljuk. Dögös, karakteres, ugyanakkor sokoldalúan variálható darab, melyet nadrágos és szoknyás, hétköznapi és elegánsabb szettekhez egyaránt viselhetünk.  

Világos platform (Zara)


Az őszi-téli szezonban divatos, bézses-cameles-barnás színvilágú ruhákhoz érdemes beszerezni egy színben és stílusban passzoló lábbelit is. Ilyen például a képen látható platform bokacsizma, melynek nem csupán  a formája és a színárnyalata, de szarvasbőr anyaga  is trendi az idén. Nadrágokhoz és szoknyákhoz egyaránt hordható.
Színes (Benetton)


A színesebb, egyedibb, hóbortosabb darabok híveinek lehet kedvére való mai utolsó kiszemeltünk. Nem hivalkodó, mégis feltűnő holmi, mellyel feldobhatunk például egy hűvös, szürkés árnyalatok uralta szettet. Mutatós, ha a cipő valamelyik színe - leginkább a rózsaszín - egy ruhadarabon vagy kiegészítőn még visszaköszön az összeállításban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés