free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 divatos fejfedő

Borsa         Címkék: kalap, kirakat, lista, sapka 0 hozzászólás

Az idei fejfedődivat szinte mindenkinek kedvez, akinek nem eleve a sapkaviseléssel kapcsolatban vannak ellenérzései. 5 különböző stílusú fejfedő következik.

A szó szoros értelmében nyakunkon a hideg, ezért itt az ideje a szekrényből előkeresni vagy beszerezni egy-két sapkát vagy épp kalapot. Kiindulásképp megmutatjuk az aktuális őszi-téli szezon öt legmenőbb fejfedő-fazonját. Válogassatok!


Kötött (Reserved)

Az alap kötött sapka örök divat, mindenféle színben, vékonyabb és vastagabb, passzentosan a fejre simuló és bővebb változatokban egyaránt. Vitathatatlanul praktikus viselet, viszont  többnyire meglehetősen unalmas is. Kivétel persze ez alól is akad, ilyen például a képen látható, csupaszín modell, mely sportosabb kabátokhoz passzol.
Francia sikk (Promod)

A lapos, kerek svájcisapka (más néven baszk sapka vagy beret) ebben a szezonban inkább kötött változatban trendi. A legkülönfélébb színekben, méretekben, merevebb és lazább kötésű verziókban is beszerezhető. Mi ezúttal egy franciásan sikkes, matrózcsíkos, angóra modellt választottunk, amivel klasszul fel lehet dobni például egy egyszerű fehér vagy fekete szövetkabátos összeállítást.Pékleány (Promod)

A sildes "péklegény" sapka kötött és a szövet modelljei egyaránt felkapottak most, ezen belül a legtrendibbek minden kétséget kizáróan a kockás, szövetből készült darabok. Egy ilyen sapkával könnyedén csempészhetünk némi vagányságot egy szigorúbb, komorabb szettbe, de illik a pimaszabb vagy épp maszkulin stílusú öltözékekhez is.
Usánka (Esprit)

A műszőrme továbbra is nagyon menő, így nem meglepő azt sem, hogy a pár éve újra divatba jött usánkák erre a szezonra is velünk maradtak. Akinek különösen fázós a feje és/vagy szeret feltűnőbben megjelenni, annak mindenképp érdemes ilyen fejfedőben gondolkodnia. A bohókásabb, illetve az uniszex öltözködés híveinek a füles usánkák ajánlhatók, akik viszont dívásabban szeretnének kinézni, válasszanak ilyen, vagy ehhez hasonló, fül nélküli modellt!


Keménykalap (Zara)

A nők többsége manapság ódzkodik a kalapviseléstől, mondván, hogy az öreges, konzervatív  dolog és amúgy sem illik a hétköznapokba. A igazság azonban az, hogy a női kalap kifejezetten trendi, bármely korosztály bevállalhatja és bizony nem csak alkalmi jelleggel. Egy jól megválasztott kalap olyan karaktert és stílusosságot kölcsönöz a megjelenésünknek, amire semmilyen más fejfedő nem képes. A 2010/11-es szezonban a keskeny karimájú, "nőiesített" bowler (keménykalap) az egyik legdivatosabb kalaptípus.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés