free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 divatos szemüvegkeret

Borsa         Címkék: 2011, divat, kirakat, lista, szemüveg 3 hozzászólás

Az idei év legmenőbb szemüvegfazonja egyértelműen a cicás keret lesz, de a keskeny, szögletesebb keretek sem mennek ki a divatból. Lista.

Egyértelmű, hogy egy szemüvegkeret megválasztásakor mindenkor az az elsődleges szempont, hogy az adott modell jól álljon az arcformánkhoz és kényelmesen érezzük magunkat benne. Akik számára viszont az sem teljesen mellékes, hogy a darab trendi is legyen, figyeljenek! Következik öt divatos szemüvegkeret.


Elegáns bicolor (Chanel)

A keskeny, szögletesebb vagy ovális szemüvegkeret továbbra is az egyik legnépszerűbb fazon. Ezen belül is nagyon divatosak az elegáns, bicolor keretek.  Az ilyen típusú keret kellőképpen karakteres, viszont kevésbé szigorú megjelenést kölcsönöz, mint a hasonló formájú, teljes egészében sötét színű keretek.
Feltűnően színes (Bvlgari)

Különösen a tavaszi-nyári szezonban lesznek ebben az évben is trendik a feltűnően színes szemüvegkeretek. Akik alapvetően színesen öltözködnek - vagy megtehetik, hogy több szemüveget is tartsanak -, azoknak mindenképp érdemes beszerezni egy ilyen kerettel készült szemüveget is. A legdivatosabb színek a szezonban a piros, a sárga és a lila.Cicás (Ray Ban)

A 2011-es év leghangsúlyosabb szemüvegtrendje  minden bizonnyal az ötvenes éveket idéző, cicás formájú - más néven Harlequin - keret lesz. Az irányzat mind az optikai-, mind pedig a napszemüvegeken érezteti majd a hatását. A fazon a feketétől az élénk vagy akár többszínű változatokig mindenféle kivitelben menő lesz. Mi szóltunk.Tanárnénis (Dior)

Az SZTK jellegű, dizájn szemüvegkeretek évek óta tartják magukat a divatban. A jelenlegi, különösen pedig előttünk álló szezonban viszont már nem elsősorban a fekete keretes változatok mennek, hanem a “tanárnénis”, világosabb, áttetsző vagy színátmenetes kerettel készült modellek.

Kerek (Armani)

Az unisex szemüvegdivat meghatározó irányzata lesz idén a nagy, lekerekített lencséjű, vékony vagy közepesen vastag kerettel ellátott szemüvegek trendje. Ezen belül a Lennon-szemüvegtől a s tudós-szemüvegig mindenféle fazon megjelenik majd.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés