free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 praktikus és trendi összefogott frizura

Borsa         Címkék: frizura, haj, praktikus, púder, tavasz 0 hozzászólás

A szezon nagy visszatérője a fonott copf, a lófarok pedig továbbra sem megy ki a divatból. Így fogjátok össze a hajatokat idén tavasszal és nyáron!

Hosszú hajú csajok, figyeljetek! Összegyűjtöttük nektek a legpraktikusabb és legdivatosabb összefogott frizurákat az előttünk álló hónapokra.Féloldalt fonott

A szezon nagy visszatérője a fonott haj. Az irányzaton belül különösen menő lesz a klasszikus fejőlány frizura, valamint a féloldalas fonott copf. E kettő közül mi egyértelműen az utóbbira szavazunk.Szélsőséges oldalválaszték

A legnevesebb divatházak fodrászainak nagy kedvence ez a letisztultan karakteres hajviselet: szélsőséges oldalválaszték és szigorúan lesimított, hátul összefogott haj. Tökéletes arc- és fejformával rendelkezőknek ajánljuk, akik ki szeretnék emelni genetikai lottónyereményüket.

Csomózott konty

Kontyból idén tavasszal és nyáron a tarkó alsó részén hordott, csomózott hatású változat lesz a legdivatosabb. A konty kombinálható az előző pontban ismertetett szélsőséges oldalválasztékkal, de mutatós simán hátrafésült hajjal is.


Hajpánt és lazaság

A bohókás stílus kedvelőinek mutatjuk ezt a frizurát: a hajat hátul lazán feltűzzük, majd az egészet megküldjük egy egyszerű, a haj színével kontrasztban álló hajpánttal, mely egyszerre ellensúlyozza és kihangsúlyozza a haj bájos rendezetlenségét.


A lófarok örök

A lófarok a legkevésbé sem meglepő módon továbbra sem megy ki a divatból. Akik ezt a frizurát favorizálják és igazán divatosak akarnak lenni, ebben  szezonban rejtsék el a copfot rögzítő hajgumit, méghozzá oly módon, hogy egy hajtincset csavarnak köré!


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés