free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divatot teremtenek a mexikói drogbárók

Borsa         Címkék: divat, drogbáró, kirakat, mexikó 2 hozzászólás

Mexikóban manapság a drogbárók számítanak a legmenőbb figuráknak, ezért fiatalok ezrei másolják öltözködésüket. Az egyenruha a Ralph Lauren pólóing.

A mai fiatalok szinte már bármit lemásolnak és ész nélkül követnek, ami "menő", már legalábbis az ő felfogásuk szerint. Mexikóban úgy tűnik a nagy drogkartellek fejei számítanak jelenleg a követendő példának, akik előszeretettel viselnek Ralph Lauren pólóingeket. Edgar Valdez Villareal, közismertebb nevén 'La Barbie' tavaly augusztusi letartóztatásán két dolgot viselt méltósággal: védjegyévé vált félmosolyát és egy zöld, London feliratú Ralph Lauren pólót. Később az El JJ-ként elhíresült Jose Garza-t egy ugyanilyen kék színű felsőben fogtak el, és ezek nem egyedülálló esetek.
 

Oscar Galicia, pszichológus szerint ma aspirációs krízis van Mexikóban. A fiatalok nem tudják kire nézzenek fel, csalódottak a közintézményekben és közszemélyekben, ezért a drogbárókat látják tiszteletreméltó figurákként. Sinaloa kormányzója egyre nagyobb aggodalmát fejezte ki a pólók viselésével kapcsolatban, elmondása szerint szívesebben látná például Emiliano Zapata arcát a pólókon, a hamis idolok követése helyett.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés