free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Madonna ruhája múzeumba került

Borsa         Címkék: divat, divattervező, divattörténet, kiállítás, kirakat 0 hozzászólás

Átfogó divattörténeti kiállítás nyílt Párizsban az 1990 és 2000 közötti időszakról. A tárlaton ikonikus ruhadarabok is helyet kaptak.

A huszadik század utolsó évtizedének divatját áttekintő kiállítás nyílt a párizsi Iparművészeti Múzeumban. A tárlaton a minimalitsa stílusban alkotó tervezőktől - mint például Azzedine Alaïa, Yohji Yamamoto vagy Helmut Lang -  a legnagyobb provokatőrökig - többek között Vivienne Westwood vagy John Galliano - minden olyan tervezőtől látható néhány ikonikus kreáció, akik meghatározóak voltak az 1990 és 2000 közötti időszak divattörténelmében.A kiállításon olyan ruhadarabok is megtekinthetők, melyeket világsztárok tettek ismertté. Az olasz Dolce & Gabbana terveződuó például azzal az 1991-92-es őszi-téli kollekcióból származó, színes kövekkel díszített fűzővel képviselteti magát, melyet Madonna a 'Madonnával az ágyban' című film premierjén viselt. A tárlat 2011. május 8-ig látogatható.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés