free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 dizájnos ajándéktárgy, 5000 forint alatt

Borsa         Címkék: ajándék, dizájnbolt, karácsony, lista, tárgy 0 hozzászólás

Attól, ha egy ajándék nem méregdrága, még lehet eredeti és személyre szóló. Ajándékötletek következnek budapesti dizájnboltokból, 5000 forint alatt.

Akik viszonylag olcsó ajándékokat, illetve kiegészítő ajándékokat keresnek karácsonyra, de nincs még ötletük, figyeljenek, ugyanis ezt a listát direkt a számukra állítottuk össze.


Békából herceg

Íme egy kevéssé hasznos, viszont annál viccesebb ajándék azoknak a barátnőknek, nőrokonoknak, akikről tudjuk, hogy hajlamosak ölbe tett kézzel várni a herceget. Ha az edényt feltöltjük vízzel, a benne található béka herceggé változik, mégpedig úgy, hogy a békafigura feloldódik és előkerül az addig a belsejében rejtőző, piciny herceg. Ekkor azonban még nincs vége a mókának! A zavaros, zöldes lötty leöltése után töltsük fel az edényt tiszta vízzel, majd várjunk: vízre táguló anyagból készült hercegünk 72 óra leforgása alatt 10 centi magasságúra nő.
(lelőhely: EzPontAz, ára: 1650 forint)


Pókfogó

Akik rettegnek a pókoktól, vagy annyira azért nem, de különösebben nem szeretik puszta kézzel vagy papírzsebkendővel fogdosni őket, egészen biztosan jó hasznát veszik majd ennek a szerkezetnek. Az alkalmatosság segítségével ugyanis tisztes, 65 centiméteres távolságból csippenthetjük fel a zavaró ízeltlábút - anélkül, hogy az az állat életébe kerülne -, majd helyezhetjük át kíméletesen oda, ahol már nem zavar.
(lelőhely: Kütyüshop, ára: 4890 forint)
Négylevelű lóhere

Babonásoknak és/vagy a szobanövények kedvelőinek megfelelő ajándék lehet a négylevelű lóhere szett. A dobozban egy terrakotta cserép, abban pedig komposztmagok találhatók. Rendszeres öntözés hatására néhány nap alatt előbújnak a garantáltan négylevelű lóhere-növénykék. Kiegészítésképp csomagoljunk mellé néhány kitöltetlen lottószelvényt!
(lelőhely: Bigyóshop, ára: 2450 forint)

Matrjoska pohárkészlet

Bohém lelkületű barátainkat, családtagjainkat lepjük meg ezzel a formás, Matrjoska motívummal díszített pohárkészlettel! A 2, 3 és 4 deci űrtartalmú üvegpoharak úgy helyezhetők egymásba, akár az igazi Matrjoska babák különböző méretű darabjai. A készlet használati- és dísztárgyként egyaránt megállja a helyét.
(lelőhely: Forma, ára: 4000 forint)
Lemezjátékok

A Magyar Lemezárugyár, gyerekkorunkban egészen hétköznapinak számító játékainak hasonmásaival örömet szerezhetünk akár a nosztalgia iránt fogékony felnőtteknek, akár a mai gyerekeknek, akik alapjáraton nem nagyon találkoznának ilyen tárgyakkal. Egy felhúzható béka, csinos pörgő farkú egér vagy épp egy oldalkocsis motoros, esetleg egy klassz törpeautó tökéletes kiegészítő ajándék lehet valamilyen trendi játékszer mellé. Kérdés persze, hogy végül melyiknek lesz nagyobb sikere?
(lelőhely: Insitu, ára: 800-3000 forint)


+1 Ebbajusz

Aki a kutyáját is szeretné megajándékozni karácsonyra, úgy, hogy közben maga is „jól jár”, esetleg szeretne vicces perceket szerezni kutyatulajdonos barátainak, rokonainak, az szerezzen be egy ebbajuszt. Ez a nem-toxikus gumiból készült rágcsa szórakoztató az állat és környezetében tartózkodók számára egyaránt. A kép önmagáért…
(lelőhely: EzPontAz, ára: 3290 forint)


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés