free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dj-nek állt a 69 éves nagymama

Borsa         Címkék: dj, nagymama, nyugdíjas, szabadidő, zene 0 hozzászólás

Míg a kortársai visszavonultan töltik a nyugdíjas éveiket, a 69 éves Mamy Rock a legmenőbb párizsi klubokban keveri a zenét. Amíg él, nem akarja abbahagyni.

Egy bristoli, 69 éves nagymama, aki eredetileg Ruth Flowers-ként született a legmenőbb szórakozóhelyeken keveri a zenét. Akkor kattant rá a klubéletre és a zenére, amikor elkísérte az unokáját egy szórakozóhelyre. Először be sem akarták engedni, de végül sikerült bejutnia, és nagyon élvezte a partit. Azon az éjszakán döntötte el, hogy dj akar lenni, és mivel férje sajnos ekkor már nem élt, ő pedig nyugdíjasként rengeteg szabadidővel rendelkezett, semmi nem állt útjába ahhoz, hogy mindezt megvalósítsa.
Amikor a nagymama unokáját beavatta terveibe, először ledöbbent, aztán mégis bemutatta egy producernek. A hiperaktív nyugdíjasból nemsokára felkészült elektro-dj lett, átgondolt imázzsal. Mamy Rock védjegyei az égnek álló ősz haj, a hatalmas napszemüveg és az olyan korához nem kifejezetten illő szerelések lettek, mint az arany bomberdzseki vagy a halálfejes ékszerek.

http://mamyrock.com

A lemezlovas nagyi népszerűsége akkor emelkedett az egekbe, amikor a Cannes-i Filmfesztiválon játszott egy villában. A matróna iránt igen nagy a kereslet, a legfelkapottabb európai klubokban pörgeti a lemezeket. Mamy Rock egyelőre népszerűbb a La Manche csatorna túloldalán, mint a saját hazájában. A matróna szívesen vegyíti az újat és a régit, a Rolling Stones alá is elektrót kever. Ugyanakkor szereti kiszolgálni a tömeget, azt játszik, amit hallani akarnak. Hamarosan megjelenő EP-je miatt valószínűleg még több helyre hívják majd, de a nagymama a jelek szerint jól bírja a gyűrődést. "Egyáltalán nem akarom abbahagyni, majd akkor, ha meghalok. És inkább hirtelen, mint hosszas kínlódás után" - mondta Mamy Rock a párizsi Queen klubban, két szám között. És inkább egy lemezkiadó cég szerződését írja alá, mint egy nyugdíjasotthon jelentkezési lapját.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés