free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dj-nek állt a 69 éves nagymama

Borsa         Címkék: dj, nagymama, nyugdíjas, szabadidő, zene 0 hozzászólás

Míg a kortársai visszavonultan töltik a nyugdíjas éveiket, a 69 éves Mamy Rock a legmenőbb párizsi klubokban keveri a zenét. Amíg él, nem akarja abbahagyni.

Egy bristoli, 69 éves nagymama, aki eredetileg Ruth Flowers-ként született a legmenőbb szórakozóhelyeken keveri a zenét. Akkor kattant rá a klubéletre és a zenére, amikor elkísérte az unokáját egy szórakozóhelyre. Először be sem akarták engedni, de végül sikerült bejutnia, és nagyon élvezte a partit. Azon az éjszakán döntötte el, hogy dj akar lenni, és mivel férje sajnos ekkor már nem élt, ő pedig nyugdíjasként rengeteg szabadidővel rendelkezett, semmi nem állt útjába ahhoz, hogy mindezt megvalósítsa.
Amikor a nagymama unokáját beavatta terveibe, először ledöbbent, aztán mégis bemutatta egy producernek. A hiperaktív nyugdíjasból nemsokára felkészült elektro-dj lett, átgondolt imázzsal. Mamy Rock védjegyei az égnek álló ősz haj, a hatalmas napszemüveg és az olyan korához nem kifejezetten illő szerelések lettek, mint az arany bomberdzseki vagy a halálfejes ékszerek.

http://mamyrock.com

A lemezlovas nagyi népszerűsége akkor emelkedett az egekbe, amikor a Cannes-i Filmfesztiválon játszott egy villában. A matróna iránt igen nagy a kereslet, a legfelkapottabb európai klubokban pörgeti a lemezeket. Mamy Rock egyelőre népszerűbb a La Manche csatorna túloldalán, mint a saját hazájában. A matróna szívesen vegyíti az újat és a régit, a Rolling Stones alá is elektrót kever. Ugyanakkor szereti kiszolgálni a tömeget, azt játszik, amit hallani akarnak. Hamarosan megjelenő EP-je miatt valószínűleg még több helyre hívják majd, de a nagymama a jelek szerint jól bírja a gyűrődést. "Egyáltalán nem akarom abbahagyni, majd akkor, ha meghalok. És inkább hirtelen, mint hosszas kínlódás után" - mondta Mamy Rock a párizsi Queen klubban, két szám között. És inkább egy lemezkiadó cég szerződését írja alá, mint egy nyugdíjasotthon jelentkezési lapját.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés