free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dolce&Gabbana díjat kapott

Borsa         Címkék: díj, divat, dolce&gabbana, milánó, tervező 0 hozzászólás

Milánó városa jelentős díjjal ismerte el Domenico Dolce és Stefano Gabbana munkásságát. A tervezők - természetesen - meg vannak hatva.

Domenico Dolce és Stefano Gabbana divattervező munkásságát Ambrogino D'oro díjjal ismerte el Milánó városa. A díjat olyan milánói polgárok kaphatják meg, akik jelentősen öregbítették a város tekintélyét. "Rendkívüli módon megtisztelve érezzük magunkat és izgatottak vagyunk, amiért megkaptuk ezt a díjat. Milánó nem csupán a városunk és az otthonunk, hanem az a hely, ahol az álmaink valóra válhattak. Milánó sokat adott nekünk, és nem is lehetnénk boldogabbak, hogy mi is hozzátettünk valamit a munkánkkal" - mondta Stefano Gabbana, aki általános iskolás korában hallott először erről a díjról, és akkoriban úgy gondolta, hogy azt csak igazi hősök kaphatják meg.

http://jamesstories.files.wordpress.com

A díj az olasz város védőszentjéről, Szent Ambrogino-ról kapta a nevét, és immár negyvenötödik éve, minden évben egyszer, az ő ünnepén adják át. Divattervezőnek még sohasem ítélték oda ezt az elismerést.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés