free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A dolgozó anyák irigykednek

Borsa         Címkék: anya, munkahely, öltözködés, púder, trend 6 hozzászólás

Egy tanulmány szerint a munkába visszatérő anyukák közel fele alul értékeltnek érzi magát divatosan öltözködő kolléganőihez képest.

A felmérés során a megkérdezettek 44 százaléka számolt be arról, hogy a munkahelyén szerinte egyszerűen átnéznek rajta azért, mert nem olyan trendi a külseje, mint a fiatalabb és/vagy még gyermektelen kolléganőinek. Negyedük szerint ez nem csupán  hétköznapokban jelent kellemetlenséget, hanem a szakmai előmenetelüket is negatívan befolyásolja. A válaszadók harmada azt is bevallotta, hogy kifejezetten irigy szingli kolléganőire, akik divatosan öltözködnek és emiatt a karrierépítésre is sokkal jobb lehetőségeket kapnak.



A tanulmányból kiderült az is, hogy a dolgozó anyák munkahelyi "egyenruhájának" az egyszerű nadrág, V-kivágású top kombináció számít - 59 százalékuk majd’ minden nap ilyesmit visel. A felmérésben részt vevő, teljes munkaidőben dolgozó anyukák 48 százaléka saját bevallása szerint azért nem öltözködik divatosabban, mert túlságosan kimerült ahhoz, hogy vásárolgatni menjen.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés