free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Donna Karan étkészletet tervezett

Borsa         Címkék: ajándék, donnakaran, étkészlet, tárgy 0 hozzászólás

Donna Karan szerint nem csupán ruhákból, de edényekből is létezik a "hét alapdarab". Ennek szellemében alkotta meg első étkészletét.

Donna Karan bővíti termékpalettáját: az amerikai Lenox céggel együttműködésben saját tervezésű porcelán étkészletet, valamint üvegből, fémből, fából, illetve kerámiából készült, exkluzív ajándéktárgyakat dob piacra. A kreátor az étkészlet megtervezésekor is a ruhakollekciói esetében már bevált "hét alapdarab" koncepciót követte: a darabok kifinomultak, egyszerűek és jól variálhatók.
"Amerikai cégként kiváltságnak tartjuk, hogy az Egyesült Államok egyik ikonikus divattervezőjével dolgozhatunk. Vállalataink közös munkájának eredményeként olyan étkészlet- és ajándéktárgy-kollekciók készültek, melyek felülmúlják a várakozásainkat" - lelkendezett elvárható módon Glenn De Stefano, a Lenox Donna Karan-divíziójának vezetője. A kollekciókat a napokban, egy New York-i szakkiállításon mutatták be, kereskedelmi forgalomba pedig jövő februárban kerülnek. A tárgyakat 25 és 3000 dollár közötti árakon lehet majd megvásárolni.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés