free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 igényes és drága pénztárca

Borsa         Címkék: ár, divat, lista, pénztárca, teszt 4 hozzászólás

Nem is olyan könnyű igényes és jól funkcionáló pénztárcát találni. Most mutatunk öt gyönyörű darabot, melyekről kiderítjük, hogy praktikusak-e.

A pénztárca alapján sok mindent meg lehet mondani rólunk, a pénzügyi helyzetünktől kezdve azt, hogy mennyire vagyunk igényesek, hiszen árulkodik, hogy sok bankkártyának van-e hely, vagy inkább az aprópénztartó rész a nagyobb méretű. A jó pénztárca sok problémától megkímél minket, nem potyognak ki belőle az aprók és könnyedén ki tudjuk venni a papírpénzeket is. Persze minket, nőket elsősorban nem ez érdekel, sokkal fontosabb, hogy jól nézzenek ki. A következőkben biztos, hogy öt gyönyörű darabot láthattok, hogy mennyire praktikusak, azt pedig leteszteltük.


Fiatalos - AKA, Király Bizsu

Aki szereti a divatos darabokat - amik nem feltétlen lesznek két év múlva is azok -, akkor nekik ajánljuk ezt a fényes felületű, lilás-feketés árnyalatú, hüllőmintás pénztárcát. Különlegessége - ami régen nem volt nagy szám -, hogy az aprópénzes része pattintós, nem pedig a mostanában szokványos cipzáras. A belső részében fényképeknek is van két tartója, de mellette a kártyáinknak már nem jut annyi hely. Kis mérete miatt az apróknak és a papírpénzeknek sincs nagy hely, de a jó kiképzés miatt nem potyognak ki az aprók, a papírpénzes rekesz is pont a megfelelő mélységű és szélességű.
Ár-érték arány: a 9900 forintot ahhoz képest, hogy nem bőr pénztárcáról van szó kicsit sokkaljuk, de praktikus és - első látásra - nincsenek hátrányos tulajdonságai.


Szegecses - Furla

Ez a krémszínű, szegecses bőr pénztárca egyik kedvenc darabunk lehet, hiszen minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyek szerethetővé teszik. Kis méretének köszönhetően belefér kisebb táskába is, bár az igaz, hogy a nagyobban meg könnyen elkeveredik. Külön található az aprópénztartó, melynek praktikusan két rekesze van, a cipzárja is könnyen csúszik, bár nem annyira, hogy magától kinyíljon táskánkban. A másik részben a rekeszeken kívül nincs semmilyen extra díszítés, szép letisztult, igényes formákat találunk. A papírpénzeket két rekeszben tarthatjuk, melyeknek egyetlen hátránya, hogy túl mély, így nehéz előkapni a bankókat, de nincs is rájuk feltétlen szükség, hiszen sok kártyának van hely.
Ár-érték arány: 39 500 forint, ami ugyan borsos ár érte, de biztos lehetsz benne, hogy sok-sok évig bírja majd a kiképzést.


Táskaszerű - Furla

Ez a sötétbarna bőr pénztárca az elején található ráncolása miatt minket leginkább egy csinos szabású kis táskára emlékeztet. A patentos nyitás kicsit nehézkesebben megy, de legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem nyílik szét a táskánkban. A letisztult formák nem csak a külsejére vonatkoznak, hanem a belseje is nagyon igényesen van kialakítva. Itt is külön van az aprópénz, ami szintén két rekeszes. A belső terénél szintén mély a papírpénztartó rekesz - az egyetlen hiba amit találtunk -, de legalább nem rántjuk ki őket. A kártyáknak bőven van hely, ami nem is csoda, ha ilyen pénztárcánk van, alapkövetelmény a tíz bankkártya.
Ár-érték arány: 43 000 forintért ez a mezőny legdrágább darabja. Itt sem tudunk mást mondani, mint hogy a minőséget és az igényes kidolgozást meg kell fizetni.


Fiús stílusú - Gas

A fiús stílusú lányoknak is kedvezni szeretnénk ezzel a fekete velúr és lakk kombinációjú pénztárcával. Azonban rögtön szembetalálkozunk az első problémával, a cipzárak ugyanis nagyon nehezen húzhatóak, bár lehet, ha kicsit beszappanoznánk, akkor könnyebben mozognának (és utána még a szappannal összekent velúrt is pucolhatnák). Az külső aprópénztartó rekesz első látásra is nagyon kicsi, az új kétszázas érmék csak szűkösen férnek el benne. A belső része viszont tágas, ennek ellenére mégis kevés kártyatartó rekeszt találunk, melyekbe ráadásul nehezen is megy bele a kártya, viszont más papíroknak, bérleteknek több hely van kialakítva.
Ár-érték arány: 16 990 forintot a nehezen működő cipzárak miatt nem adnánk ki, hiszen csak bosszúságot okoztak, bár természetesen lehet, hogy csak egyedi hibáról van szó. Amúgy a tartósság és a minőség garantált a márka miatt.


Nagyméretű - Salamander

Ez a barna pénztárca a bukszákat idézi, de ne ijedjünk meg tőle, legalább minden kényelmesen elfér benne. A kialakítása pozicionálja is tulajdonosa anyagi helyzetét, ugyanis a kívül elhelyezkedő aprótartó részbe alig fér bele valami, de ne essünk csapdába, ez csak első látásra van így. A belső része három rekeszre van osztva, a középső, cipzáras részbe pedig aprókat is tehetünk. Egy könnyen átlátható, rendben tartható pénztárcáról van szó, külön van a kártyáknak és papíroknak kialakított rész is, sőt még fényképet is tehetünk bele. Akik nagy táskával és sok papírpénzzel járnak, azoknak kitűnő megoldás.
Ár-érték arány: 20 000 forintért ez a nagy, bőr pénztárca kicsit soknak tűnik, de ha tíz éveket is kibír velünk, akkor belátjuk, hogy a befektetés megtérül.
Nézegess drága pénztárcákat!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés