free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Drágul a gyapot, drágulnak a ruhák is

Borsa         Címkék: áremelkedés, kereskedelem, kirakat, pamut, ruha 6 hozzászólás

Jelentősen felment a gyapot ára. A negatív következményeket jövőre valószínűleg már magunk is érzékelhetjük, amikor ruhát vásárolunk.

A  gyapot ára 15 éves csúcsokat döntöget, mivel az elmúlt hónapokban a Pakisztánban és Kínában pusztító árvizek rengeteg ültetvényt megrongáltak vagy teljesen tönkretettek. Ennek következtében a pamutszál alapú textíliák ára is emelkedik, mindez pedig logikus módon a ruházati termékeket is megdrágítja.A szakemberek szerint a jövő év tavaszán már a kiskereskedelemben is érzékelhető lesz a várhatóan 5-8 százalékos áremelkedés. Több jelentős cég - többek között a Primark, a Debenhams vagy épp a Levi Strauss - új pamut-beszállítókat keres annak érdekében, hogy a fogyasztók által megszokott szinten tudja tartani az árait. Többen vannak azonban azok a vállalatok, melyek ezt nem tudják vagy nem akarják megtenni, inkább a vásárlókkal fizettetik majd meg a magasabb árakat.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés