free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A thaiföldi drog- és alkoholelvonó a legdurvább

Borsa         Címkék: alkoholelvonó, buddhista, drog, lélek, thaiföld 3 hozzászólás

A thaiföldi Thamkrabok buddhista kolostor drog- és alkoholelvonója állítólag a legdurvább a világon. Csak egy esélyt adnak.

A thaiföldi Saraburi közelében található kolostorban a nyugati típusú rehabilitációs központokkal szemben a lélek és a szellem megtisztítása is cél. A leszokni akarók csak egyetlen esélyt kapnak, aki feladja, soha nem térhet vissza. Éppen ezért csak azoknak ajánlják, akik száz százalékig biztosak abban, hogy meg akarnak szabadulni a függőségüktől és bevállalják a puritán körülményeket. Az egyik szerzetes megfogalmazása szerint harcosokat, nem áldozatokat várnak.

A drog- és alkoholelvonó kúra 10 napos, de akár egy hónapig is maradhat az, aki kibírja a megpróbáltatásokat. A kolostor senkit nem áltat azzal, hogy szórakozásban lesz része: a klíma sokszor nehezen elviselhető, nagyon párás és meleg, a programban résztvevők egy közös helyiségben alszanak, légkondicionáló és meleg víz nincs.

www.telegraph.co.uk

A gusztustalan, de nagyon hatékony méregtelenítő módszert egy tudós nő fejlesztette ki, aki annak idején a kolostorban dolgozott. A résztvevőknek a kúra első öt napján minden reggel egy több mint százféle gyógynövényből készült oldatot kell inniuk vízzel, amitől azonnal hányni kezdenek. A tisztulási folyamatot gyógyteával, gőzfürdővel, masszázzsal segítik elő, és részt vesznek naponta egy meditáción. A szenvedélybetegek hajnali 5-kor kelnek, és dolgoznak, a szerzetesek szerint a munka segít a koncentráció és az akarat erősítésében, és leköti az energiákat. A kúra ingyenes, az ételért és az italért azonban fizetni kell a résztvevőknek. A kolostor adományokból tartja fenn a működését, ezért a kezelés végén mindenki hozzájárulhat a költségekhez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés