free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

EBay játék: helyzetjelentés!

Borsa         Címkék: címlap, ebay, pénz 6 hozzászólás

Egy nemzetközi játékban való részvételi lehetőséget kínált fel számunkra az eBay. A játékot meghosszabbították, a feladat nem lett könnyebb. Helyzetjelentés.

Megtisztelő és felelősségteljes felkérést kaptunk - ez itt a hivatalos lefetyelés helye - a nemzetközi eBaytől: játékra hívtak bennünket négy másik oldallal/bloggal együtt, hogy kedd  éjfélig 200-200 eurót költsünk el. A felkérésben szerepelt, hogy a pénzt legjobb belátásunk szerint verjük el bármire, ami megtetszik, ám nem marad következmény nélkül garázdálkodásunk: egy zsűri a határidő lejárta után kiválasztja közülünk azt az egyet, aki a legügyesebben, legötletesebben, legkreatívabban költötte el a fent említett összeget. (Apropó: megtarthatjuk, amit megvásároltunk.)A verseny köré szerveződött Facebook-oldalról, és Twitter oldalról több mindent megtudhattok, de mivel nekünk az egész éjszakánk arról szól majd, hogy megtaláljuk a legkreatívabb, legötletesebb, legizgalmasabb cuccot, és még át kell vennünk a PayPal - online fizetési rendszer - tudnivalókat, amit természetesen majd megosztunk veletek, mi most balra el, ti pedig legyetek türelemmel, mert a részletekről később beszámolunk majd.

(Arról persze már most beszámolhatunk, hogy a feladat messze nem olyan könnyű és egyszerű, amilyennek elsőre gondoltuk: egyértelműen divat vonalon kezdtünk el gondolkodni, aztán jöttek a kütyük és egyéb rendhagyó, kuriózumnak számító használati tárgyak, ekkor bezarvartak a játékok... szóval, ha van valamilyen jó ötletetek, milyen izgalmas dologra költhetnénk el ezt a pénzt, ne kíméljetek, ide vele a kommentekbe.)

Helyzetjelentés, 2010. október 7.

Az ebay játék hosszabbítást kapott, amivel nem lett egyszerűbb a feladatunk, sőt. Napok óta az oldal béta verzióját szemlézzük a következő szempontok alapján. A borsa.hu úgy döntött, hogy olyan eszközöket, használati tárgyakat, kütyüket és lazításra, szórakozásra alkalmas kiegészítőket vásárol ebből a pénzből, ami egy városi, irodában dolgozó - programozó, titkárnő, újságíró, asszisztens, etc - nőnek jól jöhet. Olyan cuccokra gondoljatok, amit szívesen megvennétek magatoknak, de valamiért sosem kerül rá sor. Nem szeretnénk előre lelőni a poént, de pár dolog már megvételre került, ám mivel még van egy kis pénzünk, újra segítségül hívunk benneteket. Mi kell egy városi, irodában dolgozó nőnek? Írjátok a kommentekbe...
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés