free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egyre nagyobb az igény a nőies külsejű modellekre

Borsa         Címkék: divat, egészség, kirakat, modell 5 hozzászólás

Megnőtt a kereslet a divatvilágban az olyan modellek iránt, akik telt keblekkel és fitt testtel rendelkeznek. Tíz éve esélyük sem lett volna.

A neves modellügynök, Carole White úgy ítéli meg, változások zajlanak a divatvilágban az ideálisnak tartott testméreteket illetően. "Telt keblű lányokat keresünk. Ez olyasmi, ami tíz évvel ezelőtt nem volt megengedhető. Az elmúlt két évben a legnagyobb igény a D kosármérettel rendelkező modellekre volt, mindemellett az egészséges test is elvárás" - magyarázta az ügynök a Daily Mailnek adott nyilatkozatában.

www.beverlyhillsplasticsurgeryinc.com

White rendszeresen figyelmezteti a modelleket arra, hogy ha komoly karriert akarnak befutni, akkor olyan fittnek kell lenniük, mint egy olimpiai sportolónak. "Mostanában beszélünk a modellekkel a helyes táplálkozásról és meggyőződünk arról is, hogy van személyi edzőjük. A hangnem is változott. Egy évtizeddel ezelőtt csak azt mondták nekik: ne egyél!" 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés