free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: őszi-téli egyberuhák, hétköznapra

Megyeri Nikolett         Címkék: divat, egyberuha, kirakat, ősz, tél 12 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal őszi-téli egyberuhákat kerestünk.

Sokan vannak, akik a hűvösebb idő beköszöntével sem szívesen járnak állandóan nadrágban. Ezen a héten nekik szeretnénk kedvezni, ezért olyan egyberuhákat kerestünk, melyek ősszel vagy akár télen is hordhatók, illenek hozzájuk a vastagabb, nehezebb ruhadarabok, kabátok, harisnyák és csizmák is. További szempont volt, hogy a ruha alkalmas legyen hétköznapi viseletre.

A felsorolt kritériumoknak tökéletesen megfelelnek a kötött ruhák. A bal szélső képen látható, fekete-fehér csíkos modell pár fokkal kevésbé unalmas, viszont majdnem annyira jól variálható, mint egy tiszta fekete változat. Kombinálhatjuk egyrészt kizárólag fekete és fehér ruhadarabokkal és kiegészítőkkel, másrészt viszont nagyon könnyen fel is dobhatjuk, ha például piros kardigánt, ékszereket, övet, harisnyát vagy cipőt választunk hozzá.

A rózsaszín darab a kötött ruhák esetében kevéssé szokványos szabással készült. Alávehetünk egy testre simuló, pamut-, esetleg vékonyabb, kötött garbót, illetve rávehetünk egy blézert vagy kardigánt. Világos, pasztelles színvilágú szettekbe is beilleszthető, de fekete ruhadarabokkal kiegészítve is mutatós.

Márkák, árak:

Szürke-fekete: Mango, 14 995 forint
Rózsaszín: Zara, 8995 forint
Csíkos: Zara, 9995 forint


Harmadik választottunk átmenet a kötött- és az alap szövetruhák között, hiszen anyagát tekintve előbbi, szabásában viszont inkább már az utóbbiakra hajaz. Szintén öltözhetünk alá és/vagy fölé is: aláfér egy garbó vagy basic ing, fölé pedig mehet a kardigán vagy a blézer.

A szövetruhák szintén praktikusak hideg időben. A kockás minta menő ebben szezonban is, méghozzá nem csak ingeken és szoknyákon, de egyberuhákon is. Ezúttal egy olyan kockás ruhát választottunk, mely szabásának, színvilágának köszönhetően konzervatívabb, visszafogottabb stílust képvisel, így munkahelyi viseletként is megállja a helyét. Alávehetünk egy inget vagy garbót, fölé pedig a blézer illik.

A piros szín kezd visszatérni a divatba, így mindenképp itt a helye az összeállításban ennek a  piros szövetruhának. A modellt nem csupán a színe, de a rafinált, aszimmetrikus hajtások is feldobják. Mivel meglehetősen kivágott darabról van szó, így mindenképp alá kell venni valamit. A klasszikus fekete-piros színpárosítással nem foghatunk különösebben mellé, aki viszont azt unalmasnak találja, kombinálja a ruhát például világosszürke garbóval és harisnyával, valamint piros kiegészítőkkel és lábbelivel!


Márkák, árak:

Kockás: Mango, 17 995 forint
Piros: H&M, 8990 forint
Csipkemintás: Zara, 8995 forint
A csipke a mostani szezonban mindenféle változatban trendi, nem csak anyagként, de mintaként is. Utolsó mai kiszemeltünk egy csipkét imitáló mintával készült szövetruha, mely azoknak ajánlható leginkább, akik a hétköznapokban is szeretnek vagy kénytelenek kifejezetten elegánsan öltözni. A modell stílusánál fogva megkívánja, hogy egyszerű, de szintén elegáns ruhadarabokkal, kiegészítőkkel, illetve cipővel viseljük.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés