free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Készíts magadnak egyedi tervezésű Converse cipőt!

Borsa         Címkék: , converse, design, egyeditervezés, kirakat 4 hozzászólás

Sokszor fanyalogtunk már amiatt, hogy minden sportcipő ugyanúgy néz ki. Nos, itt a lehetőség, hogy egyedi tervezésű cipőt alkossunk, méghozzá a saját lábainkra.

Számtalan alkalommal elhatároztam már, hogy veszek egy vászoncipőt, ami tökéletes tavasztól őszig, de bevallom, még soha nem tudtam választani, mert mind egyforma volt. Persze ez barokkos túlzás, de legfeljebb olyan dorkókat lehet kapni, amilyen mindenki másnak is lehet. Ez persze nem zavarna annyira, mint az, hogy egyáltalán nem találok olyan cipőt, ami vidám lenne, illeszkedne a stílusomhoz, tehát önazonos lennék a lábbelim kinézetével. Szerencsére találtam egy lehetőséget, aminek segítségével kedvünk szerint díszíthetjük a sokak által ismert Converse tornacipőt - természetesen online. Ízlésünknek megfelelően színezhetjük, díszíthetjük, szóval olyan cipőt gyárthatunk, amilyenhez csak kedvünk van. A menet a következő: regisztráljunk – a vásárlás csak így lehetséges -, majd válasszuk ki a nekünk tetsző stílust, lehet magas szárú, klasszikus, rövid szárú, dupla fűzős, hagyományos, bármelyik stílust magunkévá tehetjük. Ha megvagyunk, akkor a tornacipőnk külső és belső oldalától elkezdve a gumibetéten át a cipőfűző színéig, mintájáig bármit és mindent kiválaszthatunk. Ha kiválasztottuk, már csak meg kell rendelni és néhány napon belül meg is érkezik. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés