free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: egyrészes fürdőruhák

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, egyrészes, fürdőruha, kirakat 3 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal egyrészes fürdőruhákat kerestünk.

A múlt héten a bikini felhozatalt elemeztük, és megállapítottuk, hogy szinte minden üzlet polcaira megérkeztek a különböző színes, mintás, különleges darabok, választék van bőven. Az egyrészes fürdőruhák esetében már korántsem mondhatjuk ezt el, sokkal tovább kell keresgélnünk, hogy ráakadjunk a megfelelő fürdőruhára, viszont itt a gyártók - a bikinikkel ellentétben - tényleg gondoltak a kerekebb formákkal rendelkező nőkre is, vagy azokra, akik nem szeretik, ha a fürdőruha alsó a derekukig fel van vágva. Ezeket találtuk.

Fekete

Ráncolt: F&F 5300 forint
Kövekkel kirakott: Calzedonia 16 990 forint
Pánt nélküli: Calzedonia 19 990 forintA fekete egy klasszikus, elegáns szín, amivel még a vízparton sem lőhetünk mellé, szerintünk nincs is annál nőiesebb dolog, mint egy jól szabott fekete fürdőruha. Idén is rengeteg különböző sziluettben kapható, újra divatba jön az 50-es évek nyakban megkötős, ráncolt, csípőfazonú szabása, ezt idézi meg az F&F egyrészese, amit a nagyobb mellekkel vagy szélesebb csípővel rendelkező nők is nyugodtan viselhetnek.

Színes

Narancssárga: Magistral 24 990 forint
Rózsaszín: Marks & Spencer 11 000 forint
Lila: Calzedonia 16 990 forintHol merjünk igazán színesben feszíteni, ha nem a vízparton? Aki a hétköznapokon inkább kerüli a színeket a ruházkodásában, annak is tetszeni fog az idei színes fürdőruha-trend: vehetünk tengerkéket, rózsaszínt, narancssárgát, lilát, ezekben az egyszínű darabokban a legerősebb a felhozatal. Az általunk választott darabok alul nem túl felvágottak, a Calzedonia lila egyrészese különösen kényelmes viselet, akár úszáshoz is ajánljuk.

Állatmintás

Zebracsíkos: F&F 4800 forint
Középen pántos: Magistral 24 990 forint
Leopárdmintás: H&M 6990 forintA minták közül idén az egyik legdivatosabb az állatminta lesz, legyen az zebra, tigris vagy leopárd, de még kígyóbőr mintás fürdőruhát is találtunk. Nekünk a H&M leopárdmintás egyrészese lett az egyik kedvencünk, mert egy nagyon szexis darab és jól formálja az alakot. Az F&F zebramintás fürdőruhájának sziluettje már sokkal merészebb, az alja egészen felvágott, a mellkialakítás miatt nagy mellű csajoknak nem ajánljuk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés