free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Magához megy feleségül

Borsa         Címkék: esküvő, feleség, , púder 8 hozzászólás

Magát veszi feleségül egy nő, aki az egyszemélyes igent novemberben mondja majd ki. Násznép is lesz, de a nászútról nem szól a fáma.

Magát veszi feleségül egy nő Tajvanon, hogy eleget tegyen a ránehezedő társadalmi nyomásnak, mely házasságkötésre buzdítja. Az "egyszemélyes pár" novemberben mondja ki magának a boldogító igent. A ceremóniához már mindent előkészíttetett a 30 éves menyasszony (egyben "vőlegény"), fehér menyasszonyi ruhát csináltatott, esküvőszervezőt fogadott, termet foglaltatott. A násznép 30 fős lesz, a barátaiból áll.


A kép illusztráció

"Egyszerűen nem találtam társra. Nem vagyok házasságellenes, csupán szeretném kinyilvánítani, hogy másként is lehet gondolkodni egy hagyomány keretein belül. Azt hiszem, egyre több olyan hajadon lesz, mint én" - mondta a nő. Az önesküvő összköltsége 1,1 millió forintnyi. Hogy nászút is van-e ebben, nem tudni. Mivel a terv az internet révén már előzően nyilvánosságot kapott, csaknem 1800 rokonszenvező üzenet érkezett az "egyszemélyes párnak".

Tajvanon egyre idősebb korban és egyre ritkábban mennek férjhez a nők gazdasági helyzetük javulásával párhuzamosan, ami nyugtalanítja a kormányt a születésszám csökkenése okán. Az év elején egy felmérés azt mutatta ki, hogy a nők csupán 40 százaléka szerint jobb házasságban élni, mint függetlenül. Az önesküvő nő egyébként nem lesz bigámista, ha idővel férjhez megy egy férfihoz is, mivel novemberi önházasságát hivatalosan nem tudják bejegyezni.



LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.



Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés