free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: egyszerű pólók érdekes részletekkel

Kádas Andi         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, póló 0 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét cuccot célzunk be, és addig keresgélünk, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal érdekes pólókat kerestünk.

A póló az egyik legalapvetőbb ruhadarabunk, ha nem szükséges kiöltöznünk, csak magunkra kapunk egyet egy farmerrel és szandállal, és ki is léphetünk a tavaszi utcára. Mi azonban már unjuk a basic, egyszínű darabokat, egy kis változatosságra vágyunk, így hát körbejártuk a várost - a szokásos boltokon kívül néhány magyar tervező kollekciójából is válogattunk - olyan pólók után kutatva, amiben van egy kis fantázia. Erre jutottunk.


Sportos

Csíkos: Mango 3995 forint
Feliratos: Fridvalszki Márk - Printa 6000 forint
Ujján zipzáras: Imogen 11 000 forintEgy klasszikus póló alapvetően sportos darab - ha valaki máskor nem is, de sportoláshoz valószínűleg ezt hordja -, mert nagyon kényelmes és egyszerű viselet. Megmaradhatunk ezen a sportos vonalon, és hordhatjuk őket kényelmes, bő nadrágokkal, sportcipővel vagy lapos-talpú szandállal, de "fel is öltöztethetjük" egy elegáns rövidnadrággal vagy szoknyával és magassarkúval.

Nőies

Fodros ujjú: Artista 24 500 forint
Fényes: Pazicski 18 400 forint
Hátán zipzáras: Imogen 11 000 forintA pólót apró részletekkel tették nőiesebbé a magyar tervezők: az Artista fodrokkal helyettesítette a felső ujját, a műselyemből készült Pazicski darab érdekessége a márkára jellemző geometrikus díszítés, az Imogen pedig egy nagyon egyszerű zipzár-megoldással tette rögtön szexissé az egyszerű fehér pólót. A Pazicski és az Imogen verziói akár elegánsabb környezetben is megállják a helyüket, párosítsuk őket egy szép fekete szövetnadrággal vagy ceruzaszoknyával.Gyűrött: Zara 4595 forint
Féloldalas: H&M 5990 forint
Natúr: Nanushka 22 000 forint
Továbbra is divatosak azok a pólók, amik ugyan szellősen követik a test vonalát, de nem simulnak hozzá, izzasztó nyári napokon jól jönnek majd ezek a darabok. A H&M és a Zara az asszimetriára szavazott, a Zara egy apró ráncolással, a H&M pedig eltérő hosszokkal tette érdekesebbé a pólóit, a Nanushka darab különlegessége pedig, hogy egy póló alól kikandikáló blúz hatását kelti az aljára rátett toldalék miatt. Most nagyon divatos megoldásnak számít a bő felsőket betűrni a nadrágba vagy szoknyába, így egy laza, fiatalos hatást érhetünk el, aminek egyéb előnye, hogy jóindulatúan elfedi a picit nagyobb hasat.

Mintás

Csíkos: Zara 5995 forint
Sárga, nyomott mintás: Hello 3900 forint + postaköltség
Patchwork-mintás: Desigual 15 990 forintA legegyszerűbb módja hétköznapi öltözékünk "színesítésének" egy mintás póló beszerzése; a neten rengeteg olyan oldalt találhatunk, ahol mi magunk választhatjuk ki, milyen mintát szeretnénk a pólónkra, így teljesen egyedi darabokat is megalkothatunk. A nagyon intenzív mintákkal, mint amilyen a Desigual-é, azonban óvatosan kell bánni, hagyjuk őket érvényesülni, ha a felső mintás, az alsó ne legyen az: párosítsuk egyszerű farmerral vagy szoknyával, és a kiegészítőkkel se essünk túlzásba.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés