free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 bizarr dolog, ami hozzátartozik egy görbe éjszakához

Brabham         Címkék: éjszaka, hímtag, italozás, telefon 7 hozzászólás

Néhány pohárka után sok minden történik az emberrel, de nem csak a különös események érdekesek. Azokat a dolgokat listázzuk, amik szinte mindenkivel megesnek néha.

Úgynevezett görbe éjszakákon gyakran történnek érdekes dolgok az emberrel, de a krónikák többnyire csak a szórakoztató egyedi esetekkel foglalkoznak. Vannak pedig nem kevésbé izgalmas (sőt bizarr) visszatérő események is, amik újra meg újra lejátszódnak, és szinte bárkit érinthetnek, aki felöntött a garatra. Ezekből válogattuk ki a kedvenceinket.

Kötelező jelleggel tiszta kosz lesz a cipő

Édes mindegy, hogy az erdő közepén sikerül becsiccsentenie, vagy a házkaputól taxival megy az Operabálba, majd onnan taxival vissza hazáig, a részeg embernek valamitől mindig úgy néz ki a cipője, mintha túlélőtáborban vagy legalábbis egy kiadós túrán járt volna. Ismeretlen eredetű és jól azonosítható foltok furcsa elegyei folynak egymásba, sár és alkoholtartalmú italok felfröccsent maradványai, átlátszó és tömör pacák ölelkeznek, rosszabb esetben más cipők nyoma is kivehető, esetleg nedves földbe (?) tapadt, furcsa szagú fűcsomók meredeznek a talpból. A tanulság: fehér cipőben szórakozni tilos, és ha lehet, leginkább az Operabálba is csak túrabakancsban szabad menni.

Rejtélyes SMS-ek kerülnek a telefonba

Nem csak a cipő árulkodik: jó eséllyel maradnak nyomok a telefonban is. Ezeknek a megfejtéséhez azonban még Miss Marple és Hercule Poirot nem létező szerelemgyereke is kevés volna: „Te, figyelj” (snitt), „Bwzmeg, ikyedt mmég nem.klbttttal, it.uagxvnk Grgööknél, és aazmdg, es itt --uan a tNuya és baamwzeg”, és hasonló magvas közlendők születnek ilyenkor a sokaknak józanul is komoly kihívást jelentő billentyűzeten. Jobb esetben az elküldetlen, szerencsétlenebb esték során a kimenő üzenetek közt landolnak, és akkor még azon is lehet izgulni, hogy legalább csak a nagymamát sikerült beválasztani a címzettek közé, vagy esetleg a főnök is kapott néhány sort. Az ő számát éppen emiatt jobb is kihagyni a saját telefon memóriájából.

Csődöt mond a matematika

Avagy a „hova tűnt a pénzem?” című tréfás népi játék. Bemutatni valószínűleg senkinek nem kell: felébred az ember sajgó fejjel, és a macskajaj erőssége azonnal gyanakvással tölti el. Nagy nehezen felül, majd visszafekszik, hasra fordul, négykézlábra áll, elmászik a pénztárcájáig, becsukja a szemét (már ha nyitva volt), kinyitja, majd hunyorogva beleles, és felsikolt. Üres. Vazze, hát volt nálam X forint, öt pohár bor plusz négy pálinka az Y forint, akkor hol van a maradék Z? Először persze mindenki azt hiszi, hogy „kirántotta a pultnál”, de aztán a nap folyamán lassan felszakadozik a felhőzet a fejben, és kiderül, hogy nyolc volt az az öt pohár bor, volt még három vodka és hajnalban hazafelé egy gyros is, aztán akkor beugrik, hogy ja, tényleg, taxival jöttem, és máris minden világos. Csak az nem, hogy ez az egész mire volt jó.

Jut is, marad is

Nemcsak ürül azonban ilyenkor a zseb, hanem telik is. Idézhetnénk akár a bölcs angol mondást is, miszerint „what goes around, comes around”, de hát sajnos a szerzemények általában köszönőviszonyban sincsenek az elherdált pénz értékével, sőt valljuk be: többnyire teljesen haszontalan dolgok gyűlnek össze. Ugyanakkor az is igaz, hogy egész napos izgalmas töprengésre ad okot, hogy miért és hogyan kerültek az illetőhöz, ugyanis a lehető legbizarrabb dolgokról van szó: mi például találtunk már belépőjegyet olyan helyre, ahol emlékeink szerint nem is jártunk az ominózus éjszakán, dugóhúzót a táskánkban, hegyével természetesen a bélésben, és kezelt vonaljegyet is, ami azért volt különösen érdekes, mert közvetlenül az érvényes bérletünk mellől került elő.

Közel kerülünk a természethez

Erről a fene se gondolná, hogy bármilyen mértékig is általános – hm – jelenség, de ahhoz meg túl sok mindenki mesélt már hasonló sztorikat, hogy véletlennek tűnjön. A történetek általában úgy kezdődnek: „hazamentem részegen, levetkőztem meztelenre”, viszont a legkülönbözőbb módokon érnek véget: kit az ágyban, kit a kádban, kit a szőnyegen ér a reggel, de persze ezek még csak az enyhébb verziók, mert ismerünk olyan embert is, akinek a „hazamentem” hiányzik az eseménysorozatból (a többit el lehet képzelni). Hogy honnan jön ez az olthatatlan vágy a naturalizmus kéjes örömei iránt, az rejtély, de valami a kollektív a tudatalattiból kerülhet elő ilyenkor – és talán jobb is, ha soha nem tudjuk meg, hogy pontosan miről van szó.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés