free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk eklektikusan, rövid szoknyában

Borsa         Címkék: divat, eklektika, ilyenekvagyunk, kirakat, stílus 65 hozzászólás

Divat az eklektika, végre bátran kombinálhatjuk egymással akár az eltérő mintázatú, stílusú darabokat is. Bátran, de nem átgondolatlanul.

A különböző minták, anyagok, stílusok eklektikus keverése idén egyáltalán nem tilos, sőt, kifejezetten menő. Persze más az eklektika és más az, amikor valaki látszólag mindenféle koncepció nélkül magára húzza azokat a cuccokat, amik éppen a keze ügyébe kerülnek…Képünk szereplője többféle mintát is felvonultat a szettjében, az összhatás mégsem kaotikus, köszönhetően annak, hogy a színek harmóniában vannak egymással. A szettet legfőképpen a kabát "tartja össze", mivel a kockáin javarészt visszaköszönnek a többi ruhadarab árnyalatai, az aranyszínű gombolás pedig a táska díszítéseivel rímel össze. A szoknya vagy ruha rövid ugyan, de egyértelműen kilátszik  kabát alól, így e tekintetben sincs hiányérzetünk. Egyedül a lábbelit lenne érdemes lecserélni egy magasabb, paszentosabb szárú modellre, mivel azonban egy nagyon fiatal lányról van szó, aki nem feltétlenül rendelkezik bőséges cipőkészlettel, ezért a koncepció meglétét értékeljük: nyilván a harisnya színéhez szándékozott igazítani a csizmát. 
Alanyunk különféle stílusú, sportos, kislányos, valamint dögös(nek vélt) darabokat kombinált egymással. A szett egészében véve összedobáltnak, átgondolatlannak tűnik. A sportos dzsekihez kizárólag a táska pántja megy, a fodros szoknya árnyalataiban ugyan szintén  dzsekihez húz, stílusban azonban semmiképp sem egyeztethető össze a kettő. A fekete szín markáns jelenléte aztán végképp tönkreteszi az összhatást: a dzsekihez ugyan még menne - például egy fekete nadrág formájában -, a szoknyához viszont világosabb árnyalatok illenek. A csizma igazán rettenetes darab: nagyon nem passzol a többi holmihoz és alanyunk testi adottságaihoz sem. A lábbeli mindenképpen felejtős, a szoknyát és a dzsekit pedig külön-külön szettekben tessék viselni!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés