free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pénzből készült luxusékszerek

Borsa         Címkék: ékszer, pénz, tárgy 0 hozzászólás

Egy ékszertervező konkréttá tette a kiegészítőkön megjelenő státusszimbólumokat: pénzből készített ékszereket. Így már egyértelmű az üzenet: gazdag vagyok!

Ha meglátunk egy Chanel táskát vagy egy Louis Vuittont, akkor tudjuk: viselőjének - és/vagy annak hozzátartozójának - van pénze, hiszen ezek a kiegészítők valódi luxusterméknek számítanak: státuszszimbólumként funkcionálnak. Azt viszont sosem lehet tudni, hogy a gazdájának - és/vagy annak hozzátartozójának -mekkora a hitelkártya-tartozása, de az sem derül ki, hogy készpénzért, esetleg áruvásárlási hitelért cserében vásárolta meg a fent említett több százezer forintot érő két szütyő bármelyikét is.


Kattints a képekért ide!

Lauren Vanessa Tickle gondolt egy merészet és ékszertervezőként megalkotta a valódi pénzből készült kiegészítőket, amelyek már kétségtelenül és egyértelműen jelzik viselőjük gazdagságát. Egyetlen furcsaság van ebben az egészben, mégpedig az, hogy ezek a nyakékek, táskák alig kerülnek többe néhány ezer forintnál, de természetesen ez csak a névértékük.

Lauren Vanessa Tickle az idei New York-i tervezői kiállításon mutatta be ezeket a kreatív ékszereket, amelyek valódi pénzből, papír dollárokból és némi ezüstből készültek. A tervezőnő luxuscikket kíván teremteni ezekből az ékszerekből és kíváncsi rá, hogy az emberek néhány pár dollárért, amit az ékszer elkészítéséhez használt, vagyjon hány ezrest hajlandóak kiadni.
Borsaszerkesztő nem hordana pénzből készült nyakláncot. A pénz mocskos dolog, ráadásul csak egy szükséges rossz, ami folyamatosan emlékezteti az embert a fizetési kötelezettségeire.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés