free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lazán, elegánsan

Borsa         Címkék: bőrdzseki, divat, igen, ízlés, utcánláttuk 26 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Egy bőrdzseki, egy előnyös deréköv sokat lazíthat a szerelésünkön, ugyanis a képen látható módon a "vonalas" elegancián puhítanak egy kicsit. A magas sarkú, hosszú szárú fekete csizma vagy a hófehér ing mindjárt nem lesz olyan hivatalos és hűvös. Alanyunk szerintünk kiválóan teljesítette a feladatot, és az, hogy mi más táskát adnánk a kezébe, nem oszt, nem szoroz: elvégre a laptopot is cipelni kell valamiben…Nagyon széttartó és sokat akaró szett, nem érezni belőle a harmóniára való törekvést. Minden darab más színű, szűk, és kifejezetten kihívó. A piros felsőrész a sárga csatos övvel és a barna bőrdzsekivel sehogy nem áll össze egésszé, ahogy ez a szűk naci sem volt okos választás a fekete bokacsizmával egyetemben. Ezt a díszes, keszekusza sokaságot pedig csak megfejeli a kézben szorongatott, oda nem illő kis Louis Vuitton.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés