free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk feketében, elegánsan

Borsa         Címkék: divat, elegáns, fekete, igen, utcánláttuk 19 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Nagyon örül a szívünk: egyszerűen gyönyörű ez a kabát. Minden egyes részletét nagyon szerettük, az ujjait, a vállát, a gallérját, az övét… még a gombokat is el bírtuk nézegetni. Persze lehet, hogy önmagában kevés lett volna a becses holmi, de a kékes-lilás-szürkés sál tökéletes választás volt mellé, és még megkötni is különösen elegánsan sikerült. Jó ötlet volt a szürke harisnya, a táska szintúgy remek.Nem tudjuk, lehet, hogy ez poén. Szerintünk ugyan viccnek is rossz, de nézzük meg közelebbről. Ilyen gigantikus, feltűnő csizmához nagyon okosan kell hozzáöltözni, hagyni (kéne) érvényesülni a látványos darabot. De nem: itt bundás kabát és gyöngyözött-lakozott-cipzáras táska is járt mellé, nem csoda, ha túlterhelt és diszharmonikus az összkép. Ne tessék utánozni, nem érdemes.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés