free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ikonikus ruhák élelmiszerekből

Borsa         Címkék: , divat, élelmiszer, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Gyümölcsökből és zöldségekből alkották újra neves divatházak kreációit egy fotózás kedvéért. Kár, hogy hamar elfonnyadnak.

Normális körülmények között még véletlenül se engednénk ételeket márkás vagy drága ruháink közelébe, de a Garage magazin legújabb számának fotósorozatában maguk a ruhák készültek különböző élelmiszerekből. A világ legnagyobb divatházainak őszi kollekciójából válogatott darabokat gondolt újra Fulvio Bonavia, világhírű olasz fotós és Giovanna Battaglia, stylist. A sorozat első darabja egy Alexander McQueen ruhát ábrázol, ami salátalevelekből készült, a következő képen egy Louis Vuitton gyapjúkabát másolata látható, ahol többezernyi dióbél szimbolizálja a gyapjú bolyhosságát. Egy - Battaglia által is előszeretettel viselt - flitteres Prada koktélruha újragondolt változatán citrom és narancskarikák hivatottak a flittereket helyettesíteni, míg egy steppelt Moncler minin szardellák százainak segítségével érték el az ezüstös csillogást.Bonavia és Battaglia elmondásuk szerint nagyon jól tudtak együttműködni, email-váltásaik azonban kissé furcsának tűnhetnének egy külső szemlélődő számára: "Remélem senki nem olvas bele a levelezésünkbe, mert azt hihetnék, megőrültünk. Olyasmiket írtunk, hogy 'A Prada egy narancs, ez brilliáns... Moncler pedig hal!"


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés