free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ikonikus ruhák élelmiszerekből

Borsa         Címkék: , divat, élelmiszer, kirakat, kishír 0 hozzászólás

Gyümölcsökből és zöldségekből alkották újra neves divatházak kreációit egy fotózás kedvéért. Kár, hogy hamar elfonnyadnak.

Normális körülmények között még véletlenül se engednénk ételeket márkás vagy drága ruháink közelébe, de a Garage magazin legújabb számának fotósorozatában maguk a ruhák készültek különböző élelmiszerekből. A világ legnagyobb divatházainak őszi kollekciójából válogatott darabokat gondolt újra Fulvio Bonavia, világhírű olasz fotós és Giovanna Battaglia, stylist. A sorozat első darabja egy Alexander McQueen ruhát ábrázol, ami salátalevelekből készült, a következő képen egy Louis Vuitton gyapjúkabát másolata látható, ahol többezernyi dióbél szimbolizálja a gyapjú bolyhosságát. Egy - Battaglia által is előszeretettel viselt - flitteres Prada koktélruha újragondolt változatán citrom és narancskarikák hivatottak a flittereket helyettesíteni, míg egy steppelt Moncler minin szardellák százainak segítségével érték el az ezüstös csillogást.Bonavia és Battaglia elmondásuk szerint nagyon jól tudtak együttműködni, email-váltásaik azonban kissé furcsának tűnhetnének egy külső szemlélődő számára: "Remélem senki nem olvas bele a levelezésünkbe, mert azt hihetnék, megőrültünk. Olyasmiket írtunk, hogy 'A Prada egy narancs, ez brilliáns... Moncler pedig hal!"


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés