free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk élénk színekben

Borsa         Címkék: bohókás, ilyenekvagyunk, kabát, kirakat, színes 29 hozzászólás

Öröm a pesti utcán színes cuccokat látni. Még nagyobb az öröm, ha olyan összeállításban szerepelnek, ami egészében véve is rendben van.

Élénk színeket - legalább részben - felvonultató szettek, különösen a hideg hónapokban,  meglehetősen ritkán bukkannak fel a pesti utcán. Mai alanyaink szabályt erősítő kivételek, akik dicséretes módon bevállalták a feltűnőbb árnyalatokat. A komplett öltözékéért azonban már csak az egyiküknek jár a dicséret.Ismét csak egy olyan szett az igenes oldalon, melyen egyértelműen látszik, hogy alanyunk nem csak úgy, véletlenszerűen pakolta magára. Ez a fiatal lány szemmel láthatólag magáénak érzi ezt a bohókás, hippis stílust és ennek megfelelően tudja is viselni. A kabát különleges, feltűnő darab, mely ütős párost alkot a rózsaszín bakanccsal. Az öltözék többi eleme harmonikusan aládolgozik a két karakteres holminak, az összegész így mozgalmas, színes, de nem túlcifrázott. Bájos összeállítás, mely a viselőjén abszolút a "helyén van". Akkor is, ha pár év múlva vélhetőleg már nem így fog öltözködni.
A hölgy egy sajnos tipikusnak mondható hibát követett el: olyan holmikat kombinált egymással, melyek stílusban sehogy sem illenek össze. Mintha csak két olyan outfitből lenne összeollózva a kép, melyeknek semmi, de semmi közük sincs egymáshoz: az egyikből való az élénk kék, sportos dzseki, a sál, a kesztyű és a táska, a másikból pedig a szövet sort, a harisnya és a - hajszínhez kétségkívül tökéletesen passzoló - hegyes orrú csizma. Ebben a  csoportosításban, külön-külön szettekben vállalható lenne minden darab. Így viszont, ahogy a képen látható, érthetetlen és diszharmonikus.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés