free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Félresikerült plasztikai műtét

Borsa         Címkék: kishír, mellplasztika, plasztikaisebész, púder 0 hozzászólás

Képzetlen plasztikai sebész áldozata lett egy Los Angeles-i nő. A mellei "összenőttek", a szemhéját pedig soha többé nem tudja majd lecsukni.

Nyilvánosság elé állt az a negyven éves Los Angeles-i nő, aki egy mondvacsinált plasztikai sebész kezei által vált két mellű nőből egy mellűvé. Dinora Rodriguez történetével fel szeretné hívni a figyelmet a plasztikai sebészet veszélyeire, már ha nem megfelelően képzett orvosok végzik azt, így elvállalta, hogy levetkőzik, és megmutatja félresikerült melleit az Amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének legújabb kampányában. Rodriguez azért keresett fel egy orvost, mert szerette volna kicserélni a melleibe korábban beültetett szilikonpárnákat, a szóban forgó sebész azonban véletlenül belevágott azokba a "zsebekbe", amik a mellszövetet tartják, így a szilikonbetétek összecsúsztak egyetlen homogén mell látszatát keltve. Ha mindez nem lenne elég, a sebész altatás alatt - Rodriguez kérése nélkül - egy ráncfelvarrást is végzett a szemein, ami szintén nem úgy sikerült, mint kellett volna: Rodriguez nem tudja lecsukni a szemhéját, vagyis élete végéig nyitott szemekkel kell élnie, a kár műtéti úton sem hozható helyre.


"Borzalmas volt felébredni az altatásból, és rájönni, mi történt... Nem kértem a sebésztől, hogy mutassa meg a papírjait, és most már bánhatom" - nyilatkozta az asszony, aki azóta helyrehozatta a melleit a peres úton visszaszerzett pénzből, a szemei kiszáradása ellen azonban élete végéig speciális szemcseppekre szorul majd.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés