free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Emma Thompson leszólta Audrey Hepburn tehetségét

Borsa         Címkék: audreyhepburn, emmathompson, púder 10 hozzászólás

Emma Thompson nyíltan kritizálta Audrey Hepburn tehetségét és énektudását. Több szempontból sem szerencsés ez a megnyilvánulás. Csalódtunk benne.

Emma Thompson végre összegründolt egy csillagot a hollywoodi hírességek sétányán. Ki tudja, miért csak most, hiszen huszonvalahány éve a pályán van, két Oscar-szobrocskát is birtokol. Sajtótalálgatások szerint ennek egyetlen oka van, mégpedig az, hogy a Nanny McPhee promóciós költségeit úgy kalkulálták, hogy kihozhassanak, azaz vehessenek belőle egy csillagot Emmának.

Emma Thompson nem bízta a véletlenre a csillagavatás külsőségeit: kis törpemalackájával, valamint egy műanyag pohár sörrel a kezében jelent meg. Ezek közül a kellékek közül bármelyik is elég lett volna, ahhoz, hogy a bulvársajtó lecsapjon az Emma Thompsonnal kapcsolatos legújabb hírekre, de a színésznő rátett még egy lapáttal - igaz, csak verbálisan.


Az elegáns Emma Thompson

A The Hollywood Reporter ugyanis interjút készítetett Emma Thompsonnal, amelyben az új produkciójáról, a My Fair Lady előkészületeiről is kérdezték. A témával kapcsolatban az Oscar-díjas színésznő azt találta mondani, hogy különösebben nincs oda a My Fair Lady sztorijáért, de még kevésbé kedveli Audrey Hepburn-t. "Audrey fantasztikusan aranyos ember volt, de nem különösebben jó a színészi játéka, és énekelni sem tudott" -  jelentette ki Emma Thompson. Sem az időzítés, sem pedig a megnyilvánulás nem elgáns Emma Thompson részéről, hiszen Audrey Hepburn 1993-ban eltávozott az élők sorából. Mi csalódtunk Emma Thompsonban.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés