free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Emma Thompsont a forgatás tartotta életben

Borsa         Címkék: depresszió, emmathompson, értelemésérzelem, film, színésznő 0 hozzászólás

Emma Thompson többször is küzdött súlyos depresszióval. Végül az Értelem és érzelem című film mentette meg a legrosszabbtól.

Egyre több sztárról derült ki, hogy a kiegyensúlyozottság és a harmónia csak látszat, és a valóságban viharos magánélet, függőség vagy depresszió keseríti meg a hétköznapjaikat. Emma Thompson ez utóbbi kategóriába tartozik, több évig tartó lelki válságáról egy rádióinterjúban mesélt.

Az Oscar-díjas színésznő először a nyolcvanas években küzdött depresszióval. Egy népszerű musical főszereplőjeként minden este hatalmas sikert aratott a színpadon, amikor azonban hazament, még arra sem tudta rávenni magát, hogy átöltözzön, és a telefont sem volt hajlandó felvenni senkinek.

A kilencvenes években ismét teljesen összezuhant, elvált ugyanis férjétől, Kenneth Branagh-tól, és hét filmet forgatott. A válás és a hírnév feldolgozása több volt, mint amit el tudott viselni. "Azt hiszem, már jóval korábban szakemberhez kellett volna fordulnom" - mondta erről az időszakról a színésznő. Attól, hogy teljesen összeomoljon, végül az Értelem és érzelem című film mentette meg, amiben nemcsak az egyik főszerepet játszotta, hanem a forgatókönyvírásban is részt vett. "Az egyetlen dolog, amire képes voltam, az az írás volt. Akkor jól éreztem magam, mert nem voltam jelen a saját életemben. Az Értelem és Érzelem megmentett attól, hogy tényleg valami nagyon rossz történjen" - mondta.

www.lavibra.com
Emma Thompson

"A játék menekülés saját magamtól, a fejemben levő hangoktól, amelyek állandóan azt mondják, hogy jobban kell teljesítenem, túl kövér vagyok vagy nem vagyok elég jó anya." A forgatáson egyébként a magánélete is rendbe jött, az egyik kollégájával, Greg Wise-zal azóta össze is házasodott.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés