free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Egy stílusikon kerül a francia Vogue élére

Borsa         Címkék: divatmagazin, francia, kirakat, párizs, vogue 0 hozzászólás

Kiderült, hogy ki váltja a hónap végén távozó Carine Roitfeldet a francia Vogue főszerkesztői posztján. A kiválasztott már tíz éve a lapnál dolgozik.

Mint arról múlt hónapban mi is beszámoltunk, felmondott a francia Vogue főszerkesztője. Néhány nappal ezelőtt végre azt is nyilvánosságra hozták, hogy ki veszi majd át Carine Roitfeldtől a világ egyik legmeghatározóbb divatmagazinjának irányítását: Emmanuelle Alt kapta meg a feladatot.


Carine Roitfeld (balra) és Emmanuelle Alt

A 43 éves Alt a neves, párizsi Lubeck divatiskolában végzett. Pályafutását húsz évvel ezelőtt az Elle-nél kezdte, majd a Mixte magazinnál dolgozott. 2000-ben került aztán a Vogue Paris-hoz, ahol a lap divatigazgatójaként tevékenykedett az elmúlt években. A divatszakmában stílusikonként tartják számon, karakán, maszkulin öltözködési stílusa a védjegyének számít. "Hatalmas megtiszteltetés és öröm a számomra, hogy átvehetem az általam oly'an jól ismert Vogue Paris vezetését. Egy ennyire tehetséges csapattal a hátam mögött, bízom abban, hogy hihetetlen lehetőségeket hozhatunk ki a lapból" - nyilatkozta Alt a sajtónak a bejelentéskor.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés