free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Erdélyi Mónika elmegy, Hujbert is leléptetik

Borsa         Címkék: erdélyimónika, kultúrtripp, rtlklub 6 hozzászólás

A korábbi Mónika Show műsorvezetője, Erdélyi Mónika távozik a Reggeli című műsorból is. Műsorvezető társa, Hujber Feri is lelépni kényszerül.

A 2001-óta az RTL Klub csapatát erősítő Erdélyi Mónika közös megegyezéssel távozik a csatornától. Miután a Mónika Show utolsó adása után - a Mónika show nyáron szűnt meg, nem hozta a várt nézettségi adatokat - könnyes szemmel búcsúztatták át a Reggeli című műsorba a műsorvezetőt, féléves itteni szereplése után Kolosi Péterrel - a csatorna programigazgatója - leültek átbeszélni és áttekinteni az elmúlt fél évet.

"Leültünk Mónikával és áttekintettük az elmúlt fél évet, és közös megegyezéssel arra a döntésre jutottunk, hogy nem folytatjuk tovább a Reggeliben a közös munkát" – nyilatkozta Kolosi Péter egy sajtóközleményben, amiben Hujber Ferenc kirúgásával együtt bejelentik a Mónika show arcának távozását is."Mónika személyében egy értékes műsorvezetőtől búcsúzunk, a nevével fémjelzett show az elmúlt 9 évben kiemelkedő eredményt ért el, a délutáni műsorsávban hosszú éveken keresztül nem talált legyőzőre. A mostani döntés természetesen nem zárja ki azt, hogy Mónika a jövőben feltűnjön az RTL Klub képernyőjén" – tette hozzá Kolosi.

"A programigazgatóval közösen döntöttünk úgy, hogy nem folytatom tovább a Reggeliben. Amikor megtudtam, hogy két műsorvezető párosban gondolnak, megerősítette bennem azt a gondolatot, ami már egy ideje foglalkoztatott, hogy más szerepben is kipróbáljam magam. A héten vezetek utoljára műsort, aztán pihenni szeretnék, és még több időt tölteni a gyermekeimmel. Természetesen meghatározó időszak volt az életemben az elmúlt 10 év, jelentős sikereket értem el és életre szóló barátságokat kötöttem. Mindig szívesen fogok visszagondolni erre az időszakra, emlékezetes fejezet zárult le az életemben, de akik ismernek, tudják, hogy már az új kihívásokon gondolkodom" – nyilatkozta Erdélyi Mónika.

Az Erdélyi Mónika-Hujber Ferenc páros utoljára pénteken lesz képernyőn a Reggeliben, ekkor köszönnek el a nézőktől is. Amint az a csatorna sajtóközleményéből kiderült, Erdélyi Mónika helyére nem érkezik új női műsorvezető, a Reggeli vezetését két műsorvezető párossal oldják meg: "Mivel Csonka András és Szujó Zoltán évek óta a csatorna meghatározó arcai és összeszokott párost alkotnak Liluval és Ördög Nórával, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban ők négyen ébresztik a nézőket. Hujber Ferencnek köszönjük az eddigi munkát és természetesen, ha testhezálló feladatot találunk számára, akkor számítunk rá" - indokolta a sajtóközleményben Hujber kirúgását Kolosi Péter.

A színész röviden reagált a csatornának a hírre: "Elfogadom a csatorna döntését, nekem ez egy nagyon érdekes kirándulás volt a televíziózás világába, de én alapvetően színész vagyok. Hálás vagyok a lehetőségért, de mostantól igyekszem a színészi feladataimra koncentrálni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés