free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A férfiaknak nem jön be a túl erős smink

Borsa         Címkék: férfiak, kapcsolat, smink, szépség, tanulmány 4 hozzászólás

A pasik többsége nem szereti, ha a partnerén túl sok a vakolat. Az erős smink miatt azonban csak minden második férfi mer szólni.

Egy friss kutatás eredményei is alátámasztják azt, amivel a nők értelmesebbje már eddig is tisztában volt: a férfiak többségének nem jön be az erős smink, ha egy nő túl erősen ki van sminkelve. Ötből egy férfi szeretné, ha a partnere kevésbé erősen sminkelné magát, azonban csak tízből egy olyan akad, aki azt, ha egyáltalán nem használna sminket. A pasik bevallották azt is, hogy ugyanakkor eléggé félnek felhozni ezt a témát barátnőjük, feleségük előtt, a megkérdezettek közel fele egyáltalán nem is mer szólni.

"Sok férfi számára a smink csak akadályt jelent közte és a partnere között, ezért arra vágynak, hogy a nők természetesebbek legyenek" - magyarázta a kutatást végző St Ives cég szóvivője a Daily Mail-nek.

http://blogs.sltrib.com

Az erős smink-tanulmány készítői egy tízes listát is összeállítottak a férfiak által leginkább visszataszítónak talált sminkhibákról. Az első helyen a fogakra tapadt rúzs végzett, a második a túl sok pirosító, míg a harmadik a túl vastagon felvitt alapozó lett. A tízbe bekerült továbbá: a pandamaci jellegű szemsmink, a rovarláb szempillák, a fényes rúzs, az alapozó és a természetes bőrszín találkozásánál feltűnő, kontrasztos csík az állkapcsokon, a világoskék szemhéjfesték, a ceruzával húzott szemöldök, valamint az Amy Winehouse stílusú szemkihúzás.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés