free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Betiltották a Calvin Klein erőszakos reklámját

Borsa         Címkék: calvinklein, erőszak, kirakat 3 hozzászólás

A Calvin Klein X Jeans legújabb hirdetése az ausztrál reklámügyi hatóság szerint a férfiakat és a nőket is lealacsonyítja. Betiltották.

Ausztráliában betiltották a Calvin Klein X Jeans legújabb reklámját, mivel az valószínűleg csoportos nemi erőszakot ábrázol. A képen Lara Stone holland szupermodell látható három alulöltözött férfi társaságában, kétségkívül félreérthető pózban. Az Ausztrál Reklámügyi Hivatalnál közel ötven magánszemély, illetve nővédő szervezet tett panaszt a hirdetés miatt. Az ügyben eljáró tanács megállapította, hogy a kép megalázó a nőkre és a férfiakra vonatkozólag is, hiszen a nőt úgy mutatja be, mint a férfiak játékszerét, a férfiakat pedig lealacsonyítja az erőszaktevő szerepébe.Alison Grundy, a Herald Sun magazinnak nyilatkozó pszichológus szerint a reklámfotón szereplő jelenet egyértelműen csoportos nemi erőszakra utal. A szakértő arra figyelmeztetett, hogy ha továbbra is agresszív, erőszakos, nőgyűlölő, illetve szexista ábrázolásokkal lesznek tele többek között a mozifilmek, a számítógépes játékok vagy épp a reklámok, akkor a nők és a gyermekek elleni szexuális erőszak még a manapság tapasztalhatónál is ijesztőbb méreteket ölthet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés