free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ruhák és táskák esernyőkből

Borsa         Címkék: divat, esernyő, recycling, ruha, újrahasznosítás 0 hozzászólás

A recycling megszállottjai a guberálást nem tartják alantas tevékenységnek, sokak szerint ez az anyagbeszerzés egyik legfontosabb helyszíne.

Szemétből ruhákat és kiegészítőket kreálni trendi, és nem utolsó sorban elég költséghatékony megoldás. A recycling megszállottjai a guberálást sem tartják alantas tevékenységnek, sokak szerint ez az anyagbeszerzés és az inspiráció egyik legfontosabb helyszíne.

Catherine Charlot, a brooklyni HIMANE márka alapítója a járókelők legnagyobb meglepetésére általában kiselejtezett esernyők után kutat fényes nappal a kukákban. A legeredményesebb viharok után portyázni, ilyenkor rengeteg esernyő megy tönkre a szélben. Az ingyen beszerzett poliészter anyagokból egyedi ruhákat, kapátokat és táskákat készít, és nem ritka, hogy több százezer dollárért adja el ezeket a kreációkat.
Egy Burberry utánzatból például kockás kabát készült, és a színes, retró táskák mellett kutyaesőkabát is szerepel a kollekcióban. A dizájner nem akar az egyre trendibbnek számító organikus anyagokkal dolgozni, mert nagyon drágák, és úgy gondolja, ezzel éppen azt az elvet tagadná meg, amiért küzd.

www.ecouterre.com

Az olasz Cecilia Felli szoknyákat készít a használt esernyőkből, amiket az utcán talál. A virágos, vagy többszínű panelekből álló ruhákat az interneten és milánói piacokon adja el. Az esernyő panelek találkozásánál található fémből készült végződéseket is a ruhákon hagyja. "Nem szeretek kidobni semmit, mert talán mindennek új élete lehet" - mondta.

Taryn Zychal philadelphiai dizájner a kutyáinak kezdett el esernyőkből ruhákat tervezni. Annyira bejött neki a dolog, hogy létrehozta Recycling Zychal nevű webshopját, és méretre készít csuklyás esőkabátokat a négylábú ügyfeleknek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés