free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Depresszió az esküvő után

Borsa         Címkék: depresszió, esküvő, nyár, púder 4 hozzászólás

Nem egyszerű bírni az esküvőszervezés körüli gyűrődést sem, de az izgalmak elcsitulása utáni hétköznapokba is nehéz visszaszokni. Megmondjuk, hogy csináld.

Hazajöttetek a nászútról, az esküvői albumba rendben bekerültek a képek, a felhajtásnak végérvényesen vége. Ez az a pont, amikor rájössz, hogy minden visszaáll a régi kerékvágásba, újból jönnek a szürke hétköznapok. Teljesen normális, ha ebben a szituációban ürességet, kiábrándultságot, depressziót érzel, de ahelyett, hogy belesüppednél, tegyél ellene. Valahogy így.

Az eljegyzés óta eltelt időszak tele volt várakozással, hosszas tervezgetésekkel - függetlenül attól hogy szerény vagy épp csinnadrattával kísért esküvőd volt. Az esküvő körüli izgatottság semmire nem hasonlít, nem csoda, hogy ezres fordulatszámon pörögsz, amikor egy csomó újdonság ér, állandó a szervezés körüli stressz, mindenki rád és a "nagy napra" koncentrál, középpontban vagy, mindig történik körülötted valami. Amikor mindennek vége, úgy érzed magad, mint akit hirtelen letett a forgószél, ami pár hónapja felkapott.

Először is vedd észre, hogy igen szürreális volna az életed, ha folyamatosan ebben az izgalomban kellene élned! Ha ez már megy, akkor próbálj odafigyelni újból az életed többi részére! Legfőképpen azokra az emberekre és célokra, melyeket az esküvői készülődés időszakában hanyagoltál.Ha kimerültnek érzed magad, amint a pezsgés és az adrenalin alább hagyott, engedj meg magadnak még egy kis pihenést! Amint a dolgok elcsitultak, könnyebben át tudod gondolni, hol is folytasd régi életed, lelkesebben és határozottabban tudsz majd visszatérni - immár feleségként - a hétköznapokba.  Sokat segít az is, ha ebben az időszakban, mint kezdő házasok, rögzítetek néhány fontos pontot a jövőre nézve. Így például: akármilyen elfoglaltak is vagytok, minden hónapban szenteljetek néhány napot kizárólag egymásnak! Menjetek el étterembe, moziba, színházba vagy egy-egy hétvégi kiruccanásra, kettesben. A házas élet nem egyenlő a punnyadással!

A készülődés és az esküvő időszakában a barátaitok és rokonaitok odafigyeltek rátok, jócskán bizonyították, hogy mennyire szeretnek titeket. Ha az esküvő előtt és alatt a kapkodásban nem is volt, most a dolgok elcsitulásával van időtök arra, hogy ezt megköszönjétek, megháláljátok nekik. Házaspárként is szánjatok időt rájuk, ne csak ígérgessétek a találkozókat, hanem valóban szervezzetek velük közös programokat. Egy kis társasági élet nektek is jót fog tenni! Az esküvői fotóalbumok és videók nézegetése viszont nem biztos, hogy a legtutibb közös program. Lehet, hogy a férjeddel szívesen idézitek fel az emlékeket, de a barátok, rokonok már nem biztos, hogy így vannak ezzel. Ami nektek megható közös program, az nekik lehet, hogy maga a dögunalom.

Azért, mert összeházasodtatok, nem kell minden szabad perceteket együtt tölteni. Nyugodtan találkozz, szervezz randit azokkal a barátnőkkel, akiket esetleg pont az esküvői teendők miatt hanyagoltál el az  utóbbi időben. A csajos esték jót tesznek a lelkednek, nem mellesleg pedig lesz mesélnivaló a férjednek.

És még valami, amire azt hinnéd, hogy nem kell felhívni a figyelmet, de biztos ami biztos alapon leírjuk: ne várd meg, hogy "beleslamposodj" a feleség szerepbe, a csinos frizura, vagy mondjuk a manikűr nem csak a menyasszonyoknak jár! Egy kis optikai tuning minden nő önérzetének jót tesz, arról nem is beszélve, hogy férjed sem örülne, ha azt látná, hogy a kivételes, csinos nő, akit elvett elkezd unalmas, szürke háziasszonnyá válni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés