free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Esküvő a tüntetőktől zsúfolt Tahrír téren

Borsa         Címkék: egyiptom, esküvő, házasság, tüntetés 0 hozzászólás

Feltehetően rekordot döntött a násznép létszámát illetően egy pár Egyiptomban, mivel a tüntetőktől zsúfolt kairói Tahrír téren kelt egybe.

A 22 éves menyasszony - aki informatikát tanul - és 29 esztendős vőlegénye - aki pszichológus - maga is kitartóan tüntetett az utóbbi napokban, és mikor elérkezett tervezett esküvőjük napja, választhattak: vagy elhagyják a teret és egy csendes teremben kötik meg frigyük, vagy maradnak és annyi tanújuk lesz, hogy "Nílust lehet rekeszteni velük". Maradtak és egybekeltek.Mivel hangosbemondók révén a tüntetők értesültek, hogy milyen ceremónia folyik a téren, a tömeg lelkesen, füttyögetve éltette az ifjú párt. Virágok és sörbet járt kézről kézre, miután az eskető befejezte a rituálét. A pár az esküvő helyszínének megválasztásával is mutatni akarta eltökéltségét, hogy addig nem távozik a térről, míg nem teljesülnek a nép követelései. A Tahrír teret január 25-e óta tartja megszállva tömeg Hoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondását követelve.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés