free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk eszkimócsizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, ilyenekvagyunk, kirakat, tél 46 hozzászólás

Az eszkimócsizma a legkevésbé sem csinos lábbeli. Ugyanakkor nem lehetetlenség úgy hozzáöltözni, hogy az összhatás mégiscsak kellemes legyen.

A eszkimócsizma kétségkívül csúnyácska és ormótlan, viszont kényelmes és meleg lábbeli, mellyel ezen a télen az elviselhetőnél talán valamivel gyakrabban is találkozunk Budapest utcáin. Mint ilyen jelenség pedig egy postot megérdemel…Alanyunk szemmel láthatólag alaposan bevásárolt, a tarka nejlonszatyrok mögött azonban egy olyan szettet láthatunk, mely a maga kategóriájában nagyon is rendben van. Eleve pozitívum, hogy a hölgy javarészt világos színekben gondolkodott. Ehhez a csizmához pedig aligha lehetne stílusában, anyagában és árnyalatában jobban illő kabátot találni. Mi több, a kabát nőies szabása is igencsak szerencsés, mivel az finoman ellensúlyozza a csizma bumfordiságát. Ügyes megoldás továbbá, hogy a csizma szegélyének és talpának fehér színe visszaköszön a sapkán.
Íme egy átlagos, hervasztóan unalmas, sötét tónusú tömegszett, mely még a nemes oldalon sem érdemelne említést, ha a fiatal lány akár egy ugyanilyen fazonú, de fekete színű lábbelivel viselné. Ez a világos csizma azonban annyira egyedül van ebben az összeállításban, hogy azt nem hagyhatjuk szó nélkül. Ha a kabátot nem is, a sapkát és a sálat mindenképp érdemes lett volna a csizma árnyalatával összehangolni. Különösebben ütős vagy izgalmas még akkor sem lenne ez az öltözék, de az átgondoltnak tűnő, korrekt szintet már simán megütné. 
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés