free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk eszkimócsizmában

Borsa         Címkék: csizma, divat, ilyenekvagyunk, kirakat, tél 46 hozzászólás

Az eszkimócsizma a legkevésbé sem csinos lábbeli. Ugyanakkor nem lehetetlenség úgy hozzáöltözni, hogy az összhatás mégiscsak kellemes legyen.

A eszkimócsizma kétségkívül csúnyácska és ormótlan, viszont kényelmes és meleg lábbeli, mellyel ezen a télen az elviselhetőnél talán valamivel gyakrabban is találkozunk Budapest utcáin. Mint ilyen jelenség pedig egy postot megérdemel…Alanyunk szemmel láthatólag alaposan bevásárolt, a tarka nejlonszatyrok mögött azonban egy olyan szettet láthatunk, mely a maga kategóriájában nagyon is rendben van. Eleve pozitívum, hogy a hölgy javarészt világos színekben gondolkodott. Ehhez a csizmához pedig aligha lehetne stílusában, anyagában és árnyalatában jobban illő kabátot találni. Mi több, a kabát nőies szabása is igencsak szerencsés, mivel az finoman ellensúlyozza a csizma bumfordiságát. Ügyes megoldás továbbá, hogy a csizma szegélyének és talpának fehér színe visszaköszön a sapkán.
Íme egy átlagos, hervasztóan unalmas, sötét tónusú tömegszett, mely még a nemes oldalon sem érdemelne említést, ha a fiatal lány akár egy ugyanilyen fazonú, de fekete színű lábbelivel viselné. Ez a világos csizma azonban annyira egyedül van ebben az összeállításban, hogy azt nem hagyhatjuk szó nélkül. Ha a kabátot nem is, a sapkát és a sálat mindenképp érdemes lett volna a csizma árnyalatával összehangolni. Különösebben ütős vagy izgalmas még akkor sem lenne ez az öltözék, de az átgondoltnak tűnő, korrekt szintet már simán megütné. 
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés