free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Anti-romantikus, extrém eljegyzési gyűrűk

Borsa         Címkék: dizájn, ékszer, eljegyzés, extrém, gyűrű 2 hozzászólás

Az eljegyzési gyűrű funkciója már nem feltétlenül ugyanaz, mint anyáink idején, és az sem elvárás, hogy szép legyen. Extrém, anti-romantikus gyűrűk következnek.

A házasság intézménye sokak szerint válságban van, és úgy tűnik, ez az eljegyzési gyűrűk divatját is befolyásolja. Az is lehet, hogy az alábbi ékszereket vásárlók egyszerűen megunták a Disney-hercegnős és a klasszikus stílust.

www.trendhunter.com

Josien Pieters hollnad dizájner nem táplál illúziókat a kapcsolatok örökérvényűségével kapcsolatban. A Reality Check Wedding Ring három különböző formában hordható, a viszony státuszának megfelelően. A pillangós dizájn a románc első, gondtalan szakaszára vonatkozik, amikor az eljegyzésre sor kerül. A második fázist, a házasságot a ketrec szimbolizálja, a végső stádium, a válás jelképe pedig a fogó, ami a zár szétfeszítését és a szabadságot jelképezi.

www.trendhunter.com

Tobias Wong fordítva foglalta a gyűrűbe a gyémántot, így annak éles vége akár sérülést is okozhat. A Killer Engagement Ring annál veszélyesebb, minél nagyobb gyémántot választ hozzá a vőlegény. A gyűrű kiválóan alkalmas a hűtlen partner autójának összekarcolására.

www.trendhunter.com

A csavart és a hozzáillő anyát ábrázoló gyűrű valójában az összetartozásról szól, csak a puritán dizájn miatt igen messze van attól, amit a legtöbb nő szívesen hordana éveken át.

 www.trendhunter.com

A high tech kütyüket kedvelő menyasszonyoknak találták ki a Swarovski kristályos, USB Flash-sel ellátott eljegyzési gyűrűket. A különböző méretekben választható kristály lecsavarható, és az ékszerből egy számítógépekhez csatlakoztatható pendrive lesz. A Jennifer Flume által tervezett gyűrűt nyaklánca fűzve is lehet viselni.

www.trendhunter.com

Talán a legkevésbé romantikus választás az Unwedding Ring (Anti eljegyzési gyűrű), amivel jelezhetjük a környezetünknek, hogy egyáltalán nem akarunk házasodni. Bosszúból az exnek is küldhetünk egyet.  LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés