free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szereti a királynőt a Facebook népe

Borsa         Címkék: brit, facebook, ii.erzsébet, uralkodó 4 hozzászólás

Több mint 66.000 ismerőssel rendelkezik II. Erzsébet angol királynő a Facebook közösségi oldalon. A királynő a Twitteren is követhető.

A közösségi portálon való megjelenése óta eltelt néhány órában már több mint 60 ezren jelezték, hogy szeretik II. Erzsébet királynő profilját a Facebook közösségi oldalon. A közösségi hálón a TheBritishMonarchy név alatt elérhető profilon a felhasználók nem jelölhetik meg barátként az uralkodót, ha viszont rákattintanak a tetszik gombra, értesítéseket és friss információkat kapnak a Buckingham-palota mindennapjairól.A királynő oldala rendhagyó, nem részletezi párkapcsolati státusát, sem pedig hobbijait és politikai nézeteit. A brit uralkodócsalád elkötelezett az új technológiák iránt, II. Erzsébet 2008 óta jelen van a YouTube videomegosztó portálon, 2009-ben pedig a Twitterre is csatlakozott. Idén a Flickr fényképmegosztó oldal gazdagodott a királyi család profiljával.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés